Architect Bierum

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Bierum?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Bierum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Bierum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Bierum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Bierum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oudeschip, Oosterwijtwerd en Godlinze bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bierum

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Bierum? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Als je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Bierum te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bierum gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Bovendien is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bierum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bierum – Voor een bijzondere ervaring

Het is fundamenteel dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Bierum gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bierum nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht efficiënt aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Bierum weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om je ruimte zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Bierum beslist de beste beslissing. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een specialist over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bierum.

Nu interieurarchitect uit Bierum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bierum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bierum maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenzijde van je pand zo smaakvol mogelijk wilt maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect over het algemeen vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Bierum is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Bierum straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bierum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bierum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bierum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bierum – voor een mooiere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Bierum beslist de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een verblindend resultaat waar je nog veel jaren pret van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Bierum kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Bierum of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bierum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bierum – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan vooral eens gratis en volledig vrijblijvend meerdere offertes op.

Zo krijg je meteen inzicht in de tarieven van een architect in Bierum en kies je onmiddellijk de beste architect uit. Als de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag vandaag nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bierum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bierum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bierum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bierum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bierum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bierum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bierum

Opzet is al zo mooi

24 februari 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Brenda van Vliet

Daadkracht en te betalen

18 februari 2024

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is ontzettend mooi geworden. De prijzen waren betaalbaar.

- Marloes Bakker

Volslagen ontzorgd

15 februari 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Goed geregeld dus!

- Hendrika de Groot

Klantgericht

5 februari 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was netjes en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- René van Dongen

Heel doeltreffend

27 januari 2024

Ons kantoor is enorm efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Jacobus van Loon

Artistiek en niet duur

15 januari 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg tevreden.

- Kirsten Brouwer

Geheel grondig opgeleverd

11 januari 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. Naderhand fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Prima geregeld dus!

- Anouk Prins

Totaal nieuw pand lijkt het!

4 januari 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En dat tegen betaalbare kosten. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Mark Sanders

Communicatie was super!

25 december 2023

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en hiermee waren we in feite al om. Het plan werd op een onbevangen manier nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Edwin de Jonge

Uitgelichte architecten uit Bierum

Bouw-, Teken- en Adviesbureau Pieter Bijma

Farmsumerweg 26
9902 BS Appingedam
Nederland

06 10514460
https://pieterbijma.nl/

Hado BV

Koningstraat 51
9901 ED Appingedam
Nederland

0596 632 236
http://www.hado-advies.nl/

Ontwerpstation Loppersum

Stationslaan 8-10
9919 AB Loppersum
Nederland

06 38543469
http://www.stationloppersum.nl/