Architect Stiens

Ben jij opzoek naar een professionele architect in Stiens die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Stiens verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Stiens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Stiens gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Stiens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stiens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vrouwenparochie, Oude Bildtzijl en Hallum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Stiens

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Stiens? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Stiens, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen meerdere architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Stiens gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Stiens. Als je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Stiens aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Stiens beschikt over architecten met allerlei expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor je klus. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Stiens

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Stiens – Voor een geweldige ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandige architect gezocht in Stiens. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je doorgaans net wat specifieker. Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Stiens die volkomen onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Door ons netwerk in Stiens hebben wij iedere keer wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er over het algemeen een architect beschikbaar om je karwei tot een fatsoenlijk einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Stiens naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Stiens nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. De architect in Stiens zal immers precies weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Stiens. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Stiens.

Nu interieurarchitect uit Stiens zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Stiens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Stiens maakt jouw leven mooier

Het is uiteraard niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Stiens. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw plan.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Stiens.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Stiens?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Stiens‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Stiens – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Stiens. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren content mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Stiens kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Stiens of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Stiens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Stiens – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volslagen vrijblijvend enkele offertes op.

Op deze wijze kun je de prijzen van een architect uit Stiens gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste kosten geboden krijgt! Indien de info die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Stiens?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Stiens te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Stiens

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Stiens. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Stiens en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Stiens die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Stiens

Alleen al het ontwerp is prachtig.

30 mei 2024

Nu al zo content met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet buitensporig.

- Erik Veenstra

Ziet er weer netjes uit

22 mei 2024

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze voorkeuren. We werden tijdens de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Raymond de Graaf

Goed op de hoogte gehouden

11 mei 2024

Plezierig in het contact en een prima tarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Laura van Wijk

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

7 mei 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een prima plan zonder dat het over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Anna Driessen

Gauw overeengekomen!

3 mei 2024

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Jacob Verbeek

Volkomen nieuw pand lijkt het!

24 april 2024

De decoratie van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En niet totaal nietszeggend, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Annemarie Postma

Snel gefixt!

17 april 2024

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO prachtig geworden!

- Rob Smit

Onmiddellijk een klik

9 april 2024

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbieding stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het was echt een hoop maatwerk en kwam met allemaal ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Sabine de Lange

Artistiek en niet duur

31 maart 2024

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Christian Kuiper

Uitgelichte architecten uit Stiens

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

Witteveen Groenprojecten & Adviesbureau

Bezoekadres Skilpaed 42 Dronrijp
Postadres
Ryksstrjitwei 4

06 15946801
http://www.witteveenadvies.nl/

rein feenstra interieurarchitectuur

Goutumerdyk 6
9084 AE Goutum
Nederland

06 53496291
http://www.reinfeenstra.nl/