Architect Hallum

Wil jij een ijzersterke architect in Hallum die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Hallum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Hallum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Hallum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Hallum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hallum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ferwert, Marrum en Hijum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hallum

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Hallum? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Hallum te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hallum gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hallum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hallum – Voor een geweldige belevenis

Het is relevant dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer expertise in huis. De architect in Hallum zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hallum nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Hallum van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

In het bijzonder als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Hallum van waarde zijn. Een interieurarchitect in Hallum is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hallum.

Nu interieurarchitect uit Hallum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hallum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hallum maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je huis straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect gemiddeld genomen vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Hallum is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Hallum in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hallum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hallum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hallum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hallum – voor een mooiere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het stevige aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hallum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hallum – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijsstelling van een architect in Hallum scherp te krijgen is het meestal slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Als een architect uit Hallum specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hallum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hallum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hallum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hallum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hallum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hallum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hallum

Tevreden met inrichting

22 mei 2024

We zijn subliem geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Werkelijk een vakman. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Claudia Post

Prachtige inrichting

15 mei 2024

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg smaakvol geworden. Erg gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Kim Schouten

Klantvriendelijk

5 mei 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Björn Willems

Helemaal uitgewerkt

1 mei 2024

Kosten waren correct en het plan was algeheel maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Jolanda de Wit

Begaan en nieuwe ideeën

20 april 2024

Uitzonderlijk maar ze bestaan nog, architecten die oprecht luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie dankbaar.

- Paulus de Jong

De uitvoerende partij was uitstekend

19 april 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. Uiteraard betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Suzanne Scholten

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

9 april 2024

De wensen doorspreken volgde snel na de offerte. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Blij mee.

- Tamara van der Linden

De begeleiding was geweldig

4 april 2024

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af echter heel veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Rob van de Velde

De uitvoerende partij was goed

28 maart 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. De tarieven waren begrijpelijk en eerlijk. Dit bureau is ongeveinsd met je restauratie begaan.

- Jacoba van Veen

Uitgelichte architecten uit Hallum

Installatiebedrijf TIBB

Jislumerdyk 15 B
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 799
https://www.detelefoongids.nl/installatiebedrijf-tibb/20002475/5-1

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

Bouwkundig Ontwerpburo Tseard Broos

Iedyk 18
9107 GD Jannum
Nederland

0519 339 350
http://www.tbroos.nl/