Architect Finkum

Behoefte aan een top architect in Finkum die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Finkum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Finkum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Finkum gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Finkum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Finkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oude Bildtzijl, Marrum en Hallum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Finkum

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Finkum? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een geschikte architect in Finkum, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Finkum te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Finkum gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Finkum. Een architectenbureau in Finkum heeft doorgaans een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Finkum beschikt over architecten met diverse specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor je karwei. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Finkum je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Finkum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Finkum – Voor een unieke belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandige architect gezocht in Finkum. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je vaak net wat specifieker. Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Finkum die echt onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Door ons netwerk in Finkum hebben wij steevast wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er steeds een architect beschikbaar om je karwei tot een fijn einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Finkum met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Finkum nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Finkum kan je in ieder geval adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Finkum van belang zijn. Een interieurarchitect in Finkum is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Finkum.

Nu interieurarchitect uit Finkum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Finkum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Finkum maakt jouw leven beter

Indien je de binnenzijde van je huis zo mooi mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect altijd vele malen beter indien je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Finkum is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Finkum straalt je huis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Finkum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Finkum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Finkum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Finkum – voor een mooiere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte professional voor deze taken. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Finkum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Finkum – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Finkum helder te krijgen is het over het algemeen verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Finkum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Finkum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Finkum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Finkum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Finkum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Finkum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Finkum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Finkum

Klantvriendelijk

16 juli 2024

Erg professionele maar klantvriendelijke invalshoek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was proper en het plan van aanpak is vlug door de architect aangeleverd.

- Elizabeth Vos

Prachtig werk voor een goede prijs

7 juli 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een mooi plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Nathalie Hermans

Tevreden

3 juli 2024

We kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Alsmede waren de offertes scherp en vlot binnen.

- Eric Jacobs

Gauw geregeld!

22 juni 2024

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Angela Koning

Begaan en nieuwe ideeën

21 juni 2024

Buitengewoon maar ze bestaan nog, architecten die werkelijk luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie dankbaar.

- Yvonne Smits

Ging goed in overleg

9 juni 2024

Wat voor ons erg doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Miranda Blom

Goed op de hoogte gehouden

5 juni 2024

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook enorm soepel.

- Petronella Post

Totaal ontzorgd

29 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons project. Het is enorm mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Daniël van de Pol

Afspraken worden nagekomen

20 mei 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden top nagekomen en prima prijs. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Wilhelmina Smits

Uitgelichte architecten uit Finkum

Installatiebedrijf TIBB

Jislumerdyk 15 B
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 799
https://www.detelefoongids.nl/installatiebedrijf-tibb/20002475/5-1

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

Bouwkundig Ontwerpburo Tseard Broos

Iedyk 18
9107 GD Jannum
Nederland

0519 339 350
http://www.tbroos.nl/