Architect Strijensas

Ben jij opzoek naar een top architect uit Strijensas die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Strijensas verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Strijensas – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Strijensas gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Strijensas
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Strijensas, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zwijndrecht, Maasdam en s Gravendeel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Strijensas

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Strijensas? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Strijensas, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Strijensas te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Strijensas gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Strijensas. Een architectenbureau in Strijensas heeft grofweg enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Strijensas beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor jouw project. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Strijensas je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Strijensas

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Strijensas – Voor een bijzondere ondervinding

Je kunt naast een architectenbureau in Strijensas ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Strijensas te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Strijensas die echt zelfstandig met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Strijensas is geen makkelijke opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. Wij hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Strijensas. En zo is jouw klus steevast tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Strijensas naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Strijensas nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer zeer eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Strijensas zal namelijk exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je plek zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Strijensas. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Strijensas.

Nu interieurarchitect uit Strijensas zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Strijensas zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Strijensas maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis binnenkort eens flink onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het resultaat over het algemeen vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Strijensas is meestal gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Strijensas straalt je huis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Strijensas.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Strijensas?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Strijensas‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Strijensas – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je binnenkort je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Strijensas. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een geweldig resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Strijensas kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Strijensas om te kijken wat de opties zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Strijensas.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Strijensas – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de prijzen van een architect uit Strijensas makkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste prijzen aangeboden krijgt! Als de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag direct nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Strijensas?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Strijensas te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Strijensas

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Strijensas. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Strijensas en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Strijensas die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Strijensas

Uitgebreid projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

14 mei 2023

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan ontvangen. Snel geleverd en tegen een mooi tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Astrid Wolters

Uitvoerig projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

7 mei 2023

Na de offertes smaakvol project plan ontvangen. Snel geleverd en tegen een prima tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Nicolaas Wolters

Onmiddellijk goed gevoel

30 april 2023

Sinds het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we extra mogelijkheden. Ook werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Erg fijn!

- Joyce Bosman

Gauw gefixt!

27 april 2023

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO smaakvol geworden!

- Matthijs van Doorn

Volledig uitgewerkt

20 april 2023

Kosten waren netjes en het plan was compleet maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Anita van der Linden

Concept is al zo mooi

10 april 2023

Nu al zo content met onze ontvangen ontwerpen. De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Janneke de Bruin

Weer volkomen opgefrist

8 april 2023

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was waardevol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarbinnen rekening houdende met onze behoeften. We werden tijdens de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Jeffrey Veenstra

De uitvoerende partij was uitstekend

19 maart 2023

Er wordt met je mee gedacht voor het plan van verbouwen. Uiteraard betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Dit bureau is oprecht met je verbouwing begaan.

- Dennis Janssen

Content

18 maart 2023

Wij kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Daarnaast waren de offertes scherp en vlug binnen.

- Johan Bosch

Uitgelichte architecten uit Strijensas

Quadrant Architecten BNA

Markt 24
4761 CE Zevenbergen
Nederland

0168 328 255
http://www.qarch.nl/

Van der Bijl Bouwadvies B.V.

Prins Willemstraat 26a
4791 JR Klundert
Nederland

0168 404 571
http://www.vanderbijlbouwadvies.nl/

Den Hollander Bouwadvies en Ontwerp B.V.

Kerkring 17
4791 HG Klundert
Nederland

0168 403 041
https://www.dhbouwadvies.com/