Architect Teeffelen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Teeffelen?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Teeffelen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Teeffelen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Teeffelen gezocht?

Een architect in Teeffelen vinden

Architect Teeffelen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Teeffelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Maren Kessel, Lithoijen en Lith bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Teeffelen

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Teeffelen? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een juiste architect in Teeffelen, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Teeffelen te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Teeffelen gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Daarbuiten is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij dikwijls ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Teeffelen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Teeffelen – Voor een unieke ondervinding

Het is van belang dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisatie. De architect in Teeffelen zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Teeffelen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Teeffelen kan je bovendien adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Teeffelen in te schakelen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Teeffelen.

Nu interieurarchitect uit Teeffelen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Teeffelen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Teeffelen maakt jouw leven beter

Als je de binnenkant van je woning zo aantrekkelijk mogelijk wilt maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect gemiddeld genomen vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Teeffelen is vaak gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Teeffelen in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Teeffelen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Teeffelen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Teeffelen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Teeffelen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Teeffelen beslist de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een uitstekend resultaat waar je nog talrijke jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Teeffelen houdt rekening met jouw specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Teeffelen of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Teeffelen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Teeffelen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Teeffelen helder te krijgen is het meestal slim een offerte aan te vragen. Het helpt als je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Teeffelen bepaalde werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Teeffelen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Teeffelen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Teeffelen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Teeffelen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Teeffelen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Teeffelen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Teeffelen

Top inrichting

1 oktober 2022

De inrichting van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg fraai geworden. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Werkelijk een expert. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we helemaal terug.

- Ronald Schouten

Concept is al zo mooi

18 september 2022

Nu al zo gelukkig met onze ontvangen ontwerpen. De soepelheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Maurice de Haan

Prachtig ontwerp

11 september 2022

Ontwerp was subliem en hebben een mooi tarief gekregen. Vlot geschakeld hierover dus aangenaam.

- Erwin Gerritsen

Alles waar we op hoopten

8 september 2022

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Ruben Kuijpers

Veelomvattend projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

31 augustus 2022

Na de offertes prima project plan ontvangen. Vlot ook en tegen een mooie prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis aanpassingen zijn geweldig gaaf geworden. Top!

- Willem van den Broek

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

25 augustus 2022

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Jacob Scholten

Goed contact

19 augustus 2022

Kregen een aanlokkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook zeer soepel.

- Bianca Huisman

Afspraken worden nagekomen

13 augustus 2022

Prijs, aflevering en afspraken waren allemaal in orde. Er was snel persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart bedankt!

- Marianne van der Horst

Geheel kritisch opgeleverd

6 augustus 2022

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegebracht. Goed geregeld dus!

- Yvonne van Wijk

Uitgelichte architecten uit Teeffelen

KruitKok Landschapsarchitecten

Raadhuislaan 2A
5341 GM Oss
Nederland

06 15420190
http://www.kruitkok.nl/

Calculatie- en Adviesburo van Zuylen

Marcellis Gremmenstraat 9
5367 AH Macharen
Nederland

0412 492 992
http://www.burovanzuylen.nl/

Ruimtelijke onderbouwing

Ussenstraat 2B
5341 PM Oss
Nederland

0412 484 822
http://www.pasmaat.com/