Architect Ter Apel

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Ter Apel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Ter Apel verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Ter Apel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Ter Apel gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Ter Apel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ter Apel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vriescheloo, Wedde en Alteveer bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Ter Apel

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Ter Apel? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Op deze site vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Ter Apel te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Ter Apel gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij dikwijls ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Ter Apel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Ter Apel – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt behalve een architectenbureau in Ter Apel ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Ter Apel te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van je woning of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dit is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Ter Apel die totaal zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Met ons netwerk in Ter Apel hebben wij doorgaans wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er doorlopend een architect te vinden om je ontwerp tot een fijn einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Ter Apel naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Ter Apel nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Ter Apel kan je tevens informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Ter Apel van waarde zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Ter Apel.

Nu interieurarchitect uit Ter Apel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Ter Apel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Ter Apel maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je verblijf straks eens flink onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect altijd vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Ter Apel is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Ter Apel straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Ter Apel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ter Apel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ter Apel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Ter Apel – voor een knappere tuin

Vind je het uitdagend om een competente tuinarchitect in Ter Apel te vinden? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de passende persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een competente tuinarchitect in Ter Apel in aanraking komen. Als je de passende stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je makkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Ter Apel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Ter Apel – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijsstelling van een architect in Ter Apel scherp te krijgen is het doorgaans verstandig een offerte aan te vragen. Het helpt wanneer je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Ter Apel bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag vandaag nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Ter Apel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Ter Apel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Ter Apel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Ter Apel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Ter Apel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Ter Apel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Ter Apel

Concept is al zo mooi

24 juli 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo gedreven! Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet bovenmatig.

- Martine Veenstra

Mooi project en lage tarieven

14 juli 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan gekregen. Vlot geleverd en tegen een mooi tarief. De nieuwe vloer en bijpassende interieur wijzigingen zijn geweldig gaaf geworden. Prachtig!

- Jeffrey Kuijpers

Klantgericht

10 juli 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Robert de Graaf

Flexibel en betaalbaar

30 juni 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Heel content.

- Roy Post

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

28 juni 2024

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was geweldig fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Rutger van de Pol

Schets is al zo mooi

18 juni 2024

Nu al zo content met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet bovenmatig.

- Cornelis van de Velden

Plan was goed, uitvoeren beter

12 juni 2024

Grondig project voor de restauratie, denken met je mee. De prijzen waren overduidelijk en eerlijk. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Wilhelmina van de Velde

Zeer goede communicatie

6 juni 2024

Communicatie was top en feitelijk liep alles volkomen conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo plezierig.

- Jacob Scholten

Ziet er opnieuw netjes uit

30 mei 2024

De inrichting van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was waardevol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarin rekening houdende met onze behoeften. We werden tijdens de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Tom de Wit

Uitgelichte architecten uit Ter Apel

BVB Meijer

Oosterdiep Westzijde 22
7881 GL Emmer-Compascuum
Nederland

06 47781198
http://www.bvbmeijer.nl/

Tekenbureau Heikens

H.J. Kniggestraat 23
9501 ND Stadskanaal
Nederland

06 25586304
http://www.tekenbureauheikens.nl/

Brink Teken- en Bouwadvies

Schoolkade 85
9581 HD Musselkanaal
Nederland

0599 651 058
http://brinktekenenbouwadvies.nl/