Architect Ter Apelkanaal

Wil jij een professionele architect in Ter Apelkanaal die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Ter Apelkanaal verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Ter Apelkanaal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Ter Apelkanaal gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Ter Apelkanaal
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ter Apelkanaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vledderveen, Musselkanaal en Mussel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Ter Apelkanaal

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Ter Apelkanaal? Het kan complex zijn om uit te komen bij de juiste professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Ter Apelkanaal. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Ter Apelkanaal gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand erg belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Ter Apelkanaal

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Ter Apelkanaal – Voor een unieke ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook dikwijls een zelfstandig architect gezocht in Ter Apelkanaal. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van je woonhuis of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Ter Apelkanaal die helemaal autonoom met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Ter Apelkanaal is geen eenvoudige opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen assisteren. Via ons netwerk in Ter Apelkanaal hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er doorgaans een architect aanwezig om jouw project tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Ter Apelkanaal met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Ter Apelkanaal nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer ontzettend eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Ter Apelkanaal zal immers precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je ruimte zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Ter Apelkanaal beslist de beste keuze. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Ter Apelkanaal.

Nu interieurarchitect uit Ter Apelkanaal zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Ter Apelkanaal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Ter Apelkanaal maakt jouw leven beter

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Ter Apelkanaal is betrekkelijk gemakkelijk via een aantal stappen. Met deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zult vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Tevens is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Ter Apelkanaal. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Ter Apelkanaal.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ter Apelkanaal?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ter Apelkanaal‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Ter Apelkanaal – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de kundige professional voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een geschikte tuinarchitect in Ter Apelkanaal in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Ter Apelkanaal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Ter Apelkanaal – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en volledig vrijblijvend sommige offertes op.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de tariefstelling van een architect in Ter Apelkanaal en kies je meteen de voornaamste architect uit. Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Ter Apelkanaal?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Ter Apelkanaal te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Ter Apelkanaal

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Ter Apelkanaal. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Ter Apelkanaal en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Ter Apelkanaal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Ter Apelkanaal

Ontwerp is al zo mooi

11 juli 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Suzanne Verbeek

Communicatie was top!

4 juli 2024

De communicatie met het kantoor waarmee we de deal maakte was uitermate goed en hiermee waren we feitelijk al om. Het project werd op een onbevangen wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Steven Visser

Gauw overeengekomen!

22 juni 2024

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO fraai geworden!

- Maria Kuijpers

De afhandeling was prima

19 juni 2024

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af en erg veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Jacqueline van Dongen

Grote deskundigheid maar betaalbaar

14 juni 2024

De telefonische intake en naderhand de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Janneke Hermans

Creatieve oplossingen

3 juni 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was excentriek! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Marije de Vries

Vlot geregeld!

25 mei 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Rutger de Jong

Afspraak is afspraak

20 mei 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn grondig nagekomen en prima prijs. Er was snel persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Anne van Wijk

Expert!

12 mei 2024

Vakmanschap en persoonlijke benadering tegen een eerlijke prijs.

- Laura Prins

Uitgelichte architecten uit Ter Apelkanaal

BVB Meijer

Oosterdiep Westzijde 22
7881 GL Emmer-Compascuum
Nederland

06 47781198
http://www.bvbmeijer.nl/

Brink Teken- en Bouwadvies

Schoolkade 85
9581 HD Musselkanaal
Nederland

0599 651 058
http://brinktekenenbouwadvies.nl/

Gossen Afbouw

Hoofdstraat 118
9501 CR Stadskanaal
Nederland

0599 613 313
http://www.gossenafbouw.nl/