Architect Ter Heijde

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Ter Heijde?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Ter Heijde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Ter Heijde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Ter Heijde gezocht?

Een architect uit Ter Heijde vinden

Architect Ter Heijde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ter Heijde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Europoort Rotterdam, Hoek Van Holland en s Gravenzande bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Ter Heijde

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Ter Heijde? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Ter Heijde te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Ter Heijde gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te realiseren. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Ter Heijde

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Ter Heijde – Voor een bijzondere belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandige architect gezocht in Ter Heijde. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een zeldzaam design kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Ter Heijde die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Met ons netwerk in Ter Heijde hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je project steevast tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Ter Heijde naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Ter Heijde nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme woningen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Ter Heijde van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Ter Heijde in te schakelen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Ter Heijde.

Nu interieurarchitect uit Ter Heijde zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Ter Heijde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Ter Heijde maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Ter Heijde. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Ter Heijde.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ter Heijde?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ter Heijde‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Ter Heijde – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je eerdaags je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Ter Heijde. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren tevreden mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Ter Heijde houdt rekening met je specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Ter Heijde om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zou je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Ter Heijde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Ter Heijde – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het steevast een zeer goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Wanneer een architect uit Ter Heijde sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Ter Heijde?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Ter Heijde te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Ter Heijde

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Ter Heijde. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Ter Heijde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Ter Heijde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Ter Heijde

Afspraak is afspraak

1 maart 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn goed nagekomen en nette prijs. Er was snel persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Ruben van de Pol

Meteen een klik

22 februari 2024

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als allereerste een offerte stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke tarieven vielen ons bovendien nog alles mee.

- Margaretha van der Meer

Fijn op de hoogte gehouden

10 februari 2024

Plezierig in het contact en een aardig uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Chantal Willems

Vakkundig

9 februari 2024

Oprecht en vakkundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Logisch en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Caroline Vermeulen

Geweldig effectief

24 januari 2024

Ons kantoorgebouw is heel effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Christiaan van Dam

Een opzet op maat

15 januari 2024

We ontvingen verschillende schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Bart Kramer

Expert!

12 januari 2024

Vakwerk en persoonlijke benaderingswijze tegen een eerlijke prijs.

- Iris Kuipers

Weer volledig opgefrist

3 januari 2024

De inrichting van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en razendsnel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarbinnen rekening houdende met onze behoeften. We werden gedurende de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Melanie van der Linden

Erg klantvriendelijk

26 december 2023

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, expertise en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Arie van Dongen

Uitgelichte architecten uit Ter Heijde

Butek bouwkundig adviesburo

Leehove 19A
2678 MA De Lier
Nederland

06 53456744
http://www.butekadvies.nl/

Inrush B.V.

Honderdland 109
2676 LT Maasdijk
Nederland

0174 528 689
https://www.inrush.nl/

Adviesbureau BSA Beton-/ Hout- Staalconstructies

Smederijstraat 34
2671 BV Naaldwijk
Nederland

0174 623 388
http://www.bsa-advies.nl/