Architect Venhuizen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Venhuizen?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Venhuizen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Venhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Venhuizen gezocht?

Een architect uit Venhuizen vinden

Architect Venhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Venhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hoogkarspel, Grootebroek en Lutjebroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Venhuizen

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Venhuizen? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de competente professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het veelal complex om de passende kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Venhuizen. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Venhuizen gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Venhuizen. Wanneer je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Venhuizen aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Venhuizen beschikt over architecten met aparte specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor je klus. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Venhuizen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Venhuizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Venhuizen – Voor een geweldige ondervinding

Je kunt bovenop een architectenbureau in Venhuizen ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Venhuizen te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een uniek design kan maken? Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Venhuizen die helemaal zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Venhuizen is geen eenvoudige opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. Met ons netwerk in Venhuizen hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er doorgaans een architect beschikbaar om je klus tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Venhuizen met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Venhuizen nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Venhuizen voor je kan bewerkstelligen. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Venhuizen zal immers nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Venhuizen beslist de beste beslissing. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Venhuizen.

Nu interieurarchitect uit Venhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Venhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Venhuizen maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je huis straks eens flink onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat gemiddeld genomen vele malen beter als je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Venhuizen is meestal gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Venhuizen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Venhuizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Venhuizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Venhuizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Venhuizen – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Venhuizen helemaal de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog talrijke jaren vreugde van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Venhuizen houdt rekening met je specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Venhuizen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Venhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Venhuizen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens sommige architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de tarieven van een architect in Venhuizen en kies je meteen de voornaamste architect uit. Als de informatie die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Venhuizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Venhuizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Venhuizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Venhuizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Venhuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Venhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Venhuizen

Afspraken worden nagekomen

20 juli 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden prima nagekomen en prima prijs. Er was vlug persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Anne Driessen

Ging lekker vlot

18 juli 2024

Offertes gauw ontvangen van meerdere tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep conform gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg gedetailleerd uitgewerkt.

- Eric van der Horst

Content

9 juli 2024

Wij kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. De offerte was scherp plus wij hadden vlug reacties.

- Yvonne Driessen

Professioneel

3 juli 2024

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer beslissend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Deborah Peeters

Geheel nieuw pand lijkt het!

22 juni 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet geheel onbenullig, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Saskia Smit

Daadkracht en te betalen

18 juni 2024

Vlug actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is ontzettend mooi geworden. De prijzen waren betaalbaar.

- Ruben van de Pol

Begaan en nieuwe ideeën

12 juni 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Willem Schipper

Grote expertise maar betaalbaar

1 juni 2024

De telefonische intake en naderhand de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Kirsten Janssen

Volledig ontzorgd

31 mei 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de kosten te kunnen afspreken. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Super afgehandeld!

- Astrid de Vries

Uitgelichte architecten uit Venhuizen

Bouwtekening

Kruisgang 3A
1613 DA Grootebroek
Nederland

06 43197849
http://www.bouwtekeningenadvies.nl/

Dakterras.nl BV

Groothandelsmarkt 9
1681 NN Zwaagdijk
Nederland

020 779 6594
http://www.dakterras.nl/

Tekenbureau Peerdeman

Treebord 13
1602 GT Enkhuizen
Nederland

0228 318 976
http://www.tekenbureau-peerdeman.nl/