Architect Vinkel

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Vinkel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Vinkel verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Vinkel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Vinkel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Vinkel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vinkel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vorstenbosch, Schijndel en Loosbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Vinkel

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Vinkel? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Indien je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Vinkel te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Vinkel gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Vinkel. Een architectenbureau in Vinkel heeft grofweg enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Vaak heeft een architectenbureau in Vinkel een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Vinkel je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Vinkel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Vinkel – Voor een geweldige ervaring

Het is relevant dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Vinkel gezocht. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer deskundigheid in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Vinkel nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer heel gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Vinkel weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Vinkel. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Vinkel hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Vinkel.

Nu interieurarchitect uit Vinkel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Vinkel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Vinkel maakt jouw leven beter

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kunt vinden. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het als je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Vinkel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vinkel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vinkel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Vinkel – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je straks je tuin eens stevig onder handen nemen? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Vinkel. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren tevreden mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Vinkel houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Vinkel of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Vinkel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Vinkel – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en echt vrijblijvend talloze offertes op.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de kosten van een architect in Vinkel en kies je direct de voornaamste architect uit. Als de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijzen van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Vinkel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Vinkel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Vinkel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Vinkel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Vinkel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Vinkel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Vinkel

Alleen al het opzet is prachtig.

25 augustus 2022

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet bovenmatig.

- Cornelis Prins

Een concept op maat

18 augustus 2022

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd goed naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Renate Evers

Betoverend ontwerp

12 augustus 2022

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten relatief laag. Het contact verliep snel.

- Niels Huisman

Hele goede communicatie

5 augustus 2022

De communicatie met het kantoor waarmee we de deal maakte was zeer goed en hiermee waren we eigenlijk al om. Het project werd op een onbevangen wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Jacobus de Bruijn

Onmiddellijk prettige klik

26 juli 2022

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een offerte toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met verschillende ludieke opties. De uiteindelijke tarieven vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Daniël de Lange

Zeer goede communicatie

19 juli 2022

De communicatie met het kantoor waarmee we de overeenkomst maakte was uitermate goed en daarmee waren we in feite al om. Het plan werd op een spontane wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Johannes Jonker

Betaalbare kwaliteit

14 juli 2022

Gauw actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is geweldig mooi geworden. De prijzen waren betaalbaar.

- Tamara van der Meer

De uitvoerende partij was geweldig

8 juli 2022

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. Allicht betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is ongeveinsd met je restauratie begaan.

- Marije de Graaf

Vakbekwaam

27 juni 2022

Oprecht en deskundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Begrijpelijk en duidelijk projectplan ontvangen. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Chantal Bos

Uitgelichte architecten uit Vinkel

Lichtmeesters

Lichtmeesters
Rembrandtlaan 17-H
5462 CJ Veghel

040 304 1563
http://www.lichtmeesters.com/

GBA Bouwbegeleiding & Advies BV

Sint Servatiusstraat 6
5473 GB Heeswijk Dinther
Nederland

0413 293 454
http://www.gbainfo.nl/

RB Bouwadvies

De Morgenstond 43
5473 HE Heeswijk Dinther
Nederland

06 27108709
http://www.rbbouwadvies.nl/