Architect Veghel

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Veghel?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Veghel verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Veghel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Veghel gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Veghel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Veghel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Mariahout, Beek en Donk en Lieshout bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Veghel

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Veghel? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls complex om de geschikte kandidaat te kiezen.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Veghel. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Veghel gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Veghel. Indien je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Veghel aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Veghel beschikt over architecten met diverse expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor jouw klus. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Veghel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Veghel – Voor een bijzondere ondervinding

Het is relevant dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer deskundigheid in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Veghel nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Veghel voor je kan bewerkstelligen. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Veghel weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om je plek zo goed mogelijk te maken. Daarbuiten is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Veghel. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Veghel.

Nu interieurarchitect uit Veghel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Veghel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Veghel maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenzijde van je woning zo smaakvol mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit als je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Veghel is meestal gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Veghel in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Veghel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Veghel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Veghel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Veghel – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het moeilijk om een competente tuinarchitect in Veghel te vinden? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de goede professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een competente tuinarchitect in Veghel in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Veghel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Veghel – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en volslagen vrijblijvend sommige offertes op.

Op deze wijze kun je de tarieven van een architect uit Veghel makkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste kosten geboden krijgt! Indien de informatie die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Veghel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Veghel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Veghel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Veghel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Veghel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Veghel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Veghel

Plan was kritisch, uitvoeren beter

18 mei 2023

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is ongeveinsd met je restauratie begaan.

- Elisabeth van der Heijden

Prima plan en klasse uitgewerkt

7 mei 2023

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al snel aan de slag. Met name de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Simone van de Berg

Meteen fijne klik

1 mei 2023

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als allereerste een offerte stuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met tal van ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Sebastiaan Mol

Creatief en niet duur

29 april 2023

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Heel content.

- Maaike Boer

Prachtig werk voor een goede prijs

21 april 2023

De wensen bespreken volgde vlot na de offerte. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Heel tevreden.

- Sabrina Vink

Ontwerp is al zo mooi

15 april 2023

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! De inschikkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Renate Wolters

Meegaand en betaalbaar

7 april 2023

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Erg gelukkig.

- Petra Vermeulen

Schitterend ontwerp

20 maart 2023

Concept was voortreffelijk en hebben een mooi tarief ontvangen. Vlot geschakeld hierover dus fijn.

- Marleen Bosman

Betaalbare kwaliteit

12 maart 2023

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is onwerkelijk mooi. Prijs technisch prima.

- Nancy van der Meer

Uitgelichte architecten uit Veghel

Lichtmeesters

Lichtmeesters
Rembrandtlaan 17-H
5462 CJ Veghel

040 304 1563
http://www.lichtmeesters.com/

RB Bouwadvies

De Morgenstond 43
5473 HE Heeswijk Dinther
Nederland

06 27108709
http://www.rbbouwadvies.nl/

FG architectuur B.V.

Het Melven 2c
5463 XD Veghel
Nederland

0413 850 560
http://www.fgarchitectuur.nl/