Architect Vinkeveen

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Vinkeveen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Vinkeveen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Vinkeveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Vinkeveen gezocht?

Een architect uit Vinkeveen vinden

Architect Vinkeveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vinkeveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Waverveen, Wilnis en Mijdrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Vinkeveen

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Vinkeveen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Vinkeveen, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Vinkeveen te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Vinkeveen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarnaast is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand erg belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Vinkeveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Vinkeveen – Voor een geweldige ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook dikwijls een zelfstandige architect gezocht in Vinkeveen. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je vaak net wat specifieker. Dan wordt er veelal een architect gezocht in Vinkeveen die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een klus kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. We hebben immers een veelomvattend netwerk van architecten in Vinkeveen. Zo is er steeds een architect aanwezig om jouw project tot een fatsoenlijk einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Vinkeveen naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Vinkeveen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Vinkeveen kan je bovendien informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Vinkeveen in te schakelen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Vinkeveen.

Nu interieurarchitect uit Vinkeveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Vinkeveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Vinkeveen maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je woonhuis eerdaags eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect meestal vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Vinkeveen is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Vinkeveen in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Vinkeveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vinkeveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vinkeveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Vinkeveen – voor een knappere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de passende persoon voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een professionele tuinarchitect in Vinkeveen in aanraking komen. Als je de passende stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Vinkeveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Vinkeveen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Vinkeveen helder te krijgen is het doorgaans slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Vinkeveen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Vinkeveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Vinkeveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Vinkeveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Vinkeveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Vinkeveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Vinkeveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Vinkeveen

Goed plan en degelijk uitgewerkt

21 november 2023

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een keurig projectplan ontvangen met een aantal specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Kirsten van de Velde

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

16 november 2023

De wensen bespreken volgde vlot na de offerte. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Blij mee.

- Thijs van der Heijden

Deugdelijk en snel

8 november 2023

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gereed.

- Marco de Groot

Competent

31 oktober 2023

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was helder en gestructureerd. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Adriana van der Meer

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

24 oktober 2023

Tevreden over de expertise en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Ilona de Boer

Prettig contact

9 oktober 2023

Fijn in het contact en een aardig tarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Kim van der Meer

Super klantvriendelijk

3 oktober 2023

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Nienke Jansen

Aardig plan en klasse uitgewerkt

25 september 2023

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een aantrekkelijk projectplan ontvangen met verscheidene persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Anouk van Doorn

Hele goede communicatie

21 september 2023

Communicatie was top en in feite liep alles helemaal conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo fijn.

- Claudia van Dam

Uitgelichte architecten uit Vinkeveen

Willem S. van Vliet

Waverveensepad 8
3645 CM Vinkeveen
Nederland

0297 261 147
http://www.wsvanvliet.nl/

Architektenburo TEN HOVE bv.

Zodde 4
3648 CZ Wilnis
Nederland

0297 272 010
http://www.architenhove.nl/

MEF Architect

Donkereind 6
3645 TD Vinkeveen
Nederland

0297 261 429
https://www.mef-architects.nl/