Architect Waverveen

Wil jij een top architect uit Waverveen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Waverveen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Waverveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Architect Waverveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Waverveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 49 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waverveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wilnis, Mijdrecht en Vinkeveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Waverveen

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Waverveen? Het vinden van de passende persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het meestal lastig om de geschikte kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Waverveen. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Waverveen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af wanneer ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te realiseren. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Waverveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Waverveen – Voor een geweldige ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandig architect gezocht in Waverveen. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Waverveen die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Waverveen is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. Door ons netwerk in Waverveen hebben wij steevast wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is jouw klus iedere keer tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Waverveen naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Waverveen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Waverveen kan je in ieder geval adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Waverveen in te schakelen. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op je specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Waverveen.

Nu interieurarchitect uit Waverveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Waverveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Waverveen maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenzijde van je woonhuis zo smaakvol mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect meestal vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Waverveen is vaak gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Waverveen in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Waverveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Waverveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Waverveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Waverveen – voor een knappere tuin

Vind je het ingewikkeld om een professionele tuinarchitect in Waverveen te vinden? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de goede persoon voor deze werkzaamheden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Waverveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Waverveen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en helemaal vrijblijvend talloze offertes op.

Op deze manier kun je de tariefstelling van een architect uit Waverveen eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste prijzen aangeboden krijgt! Indien de informatie die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Waverveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Waverveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Waverveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Waverveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Waverveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Waverveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Waverveen

Afspraken worden nagekomen

21 september 2021

Tarief, levering en afspraken waren allemaal in orde. Er was gauw persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart bedankt!

- Petronella van Beek

Onmiddellijk een klik

18 september 2021

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met allemaal ludieke opties. De uiteindelijke tarieven vielen ons bovendien nog alles mee.

- Robert van Loon

Vakkundig

6 september 2021

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was duidelijk en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Petronella van Dijk

Origineel en uitvoering super

3 september 2021

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging soepel en de kosten prima.

- Martinus van de Berg

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

23 augustus 2021

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Peter de Vos

Klantgericht

20 augustus 2021

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Paulus Post

Snel en tevreden

10 augustus 2021

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en project waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Christian van der Linden

Prachtige transformatie

4 augustus 2021

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En dat tegen betaalbare kosten. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Paulus Koster

Vlot en kundig

27 juli 2021

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en project waren snel binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Iris van de Veen

Uitgelichte architecten uit Waverveen

Willem S. van Vliet

Waverveensepad 8
3645 CM Vinkeveen
Nederland

0297 261 147
http://www.wsvanvliet.nl/

Architektenburo TEN HOVE bv.

Zodde 4
3648 CZ Wilnis
Nederland

0297 272 010
http://www.architenhove.nl/

MEF Architect

Donkereind 6
3645 TD Vinkeveen
Nederland

0297 261 429
https://www.mef-architects.nl/