Architect Waterhuizen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Waterhuizen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Waterhuizen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Waterhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Waterhuizen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Waterhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waterhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Onnen, Glimmen en Haren bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Waterhuizen

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Waterhuizen? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de competente persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het meestal complex om de geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Waterhuizen. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken indien je voor een architect in Waterhuizen wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Waterhuizen gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Waterhuizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Waterhuizen – Voor een unieke belevenis

Het is fundamenteel dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer kennis in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Waterhuizen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Waterhuizen van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Voornamelijk indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Waterhuizen van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Waterhuizen.

Nu interieurarchitect uit Waterhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Waterhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Waterhuizen maakt jouw leven beter

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Waterhuizen is betrekkelijk makkelijk dankzij een aantal stappen. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zult vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Waterhuizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Waterhuizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Waterhuizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Waterhuizen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je binnenkort je tuin eens stevig onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Waterhuizen. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren tevreden mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Waterhuizen kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Waterhuizen om te kijken wat de opties zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Waterhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Waterhuizen – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het doorgaans een ontzettend goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Waterhuizen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Waterhuizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Waterhuizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Waterhuizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Waterhuizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Waterhuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Waterhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Waterhuizen

Goed rekening gehouden

1 maart 2024

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen mooi in overleg. Enorm fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Karin Dijkstra

Vlug geregeld!

21 februari 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt geweldig geworden!

- Marloes Maas

Fantastisch concept

15 februari 2024

Concept was schitterend en hebben een mooi tarief gekregen. Snel geschakeld hierover dus fijn.

- Robert de Haan

Prima plan en klasse uitgewerkt

3 februari 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met verscheidene specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Marjolein Verhoeven

Maatwerk

27 januari 2024

Plan was compleet uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we snel en kosten waren betaalbaar voor de omvang van het project.

- Richard Smit

Alleen al het concept is prachtig.

15 januari 2024

Nu al zo content met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet bovenmatig.

- Nicolaas Meijer

Plan was goed, uitvoering beter

10 januari 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. Uiteraard betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Hanneke Mol

Geheel prima opgeleverd

6 januari 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Prima georganiseerd!

- David van Loon

Schappelijke prijs voor voortreffelijk werk

29 december 2023

De wensen doorspreken volgde vlug na de offerte. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Jacoba Driessen

Uitgelichte architecten uit Waterhuizen

Barkhuis Projekt Service

Hemsterhuislaan 37
9752 NB Haren
Nederland

050 534 6070
http://www.bpsharen.nl/

Bouwkundig Ontwerp & Tekenbureau Jack Koster

Oudeweg 51b
9608 PK Westerbroek
Nederland

050 549 2449
http://www.jackkoster.nl/

LYVR architecten

Kerklaan 30b
9751 NN Haren
Nederland

050 211 2410
http://www.lyvr.nl/