Architect Wateringen

Behoefte aan een top architect uit Wateringen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Wateringen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Wateringen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Wateringen gezocht?

Een architect in Wateringen vinden

Architect Wateringen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wateringen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Maasland, Poeldijk en De Lier bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Wateringen

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Wateringen? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het meestal lastig om de juiste kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Wateringen. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Wateringen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te realiseren. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Wateringen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Wateringen – Voor een geweldige ervaring

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer deskundigheid in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Wateringen nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Wateringen weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Wateringen absoluut de beste optie. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Wateringen.

Nu interieurarchitect uit Wateringen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Wateringen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Wateringen maakt jouw leven beter

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kunt vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw project.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Wateringen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wateringen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wateringen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Wateringen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een geschikte tuinarchitect in Wateringen in aanraking komen. Als je de goede stappen volgt, kom je gauw verder.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Wateringen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Wateringen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de prijzen van een architect uit Wateringen makkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste kosten aangeboden krijgt! Als de info die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Wateringen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Wateringen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Wateringen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Wateringen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Wateringen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Wateringen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Wateringen

Klantvriendelijk

24 maart 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. De prijs was netjes en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Matthijs van de Velden

Origineel en uitvoering super

18 maart 2023

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Erik van der Horst

Onmiddellijk fijn gevoel

11 maart 2023

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er goed uit. Daarnaast werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Enorm fijn!

- Renate de Groot

Maatwerk

2 maart 2023

Kosten waren correct en het plan was algeheel maatwerk. Erg onder de indruk van Architectenkaart.

- Nancy Molenaar

Vakkundig

19 februari 2023

Ongeveinsd en deskundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was doorzichtig en gestructureerd. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een handig idee.

- Christian Veenstra

Redelijke prijs voor uitmuntend werk

15 februari 2023

De wensen doorspreken volgde snel na de offerte. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een prima plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Sjoerd van de Berg

Snel en tevreden

10 februari 2023

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Nancy van de Brink

Onmiddellijk een klik

30 januari 2023

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met allerlei ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Daniël Janssen

Vakkundig

24 januari 2023

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Ilona de Vos

Uitgelichte architecten uit Wateringen

Architektenkombinatie Bos Hofman B.V.

Stille Veerkade 35
2512 BE Den Haag
Nederland

070 363 6960
http://architektenkombinatie.nl/

CAN Concepts

De Bruidsbogerd 5
2671 DK Naaldwijk
Nederland

06 13705665
http://www.canconcepts.nl/

NXT architectuur en bouwkunde

De Werf 15
2544 EH Den Haag
Nederland

070 216 0370
http://www.nxtarchitect.nl/