Architect Wijhe

Wil jij een betaalbare architect in Wijhe die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Wijhe verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Wijhe – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Wijhe gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Wijhe
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wijhe, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Marle, Welsum en Lierderholthuis bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Wijhe

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Wijhe? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans complex om de kundige kandidaat te selecteren.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Wijhe. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Wijhe gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Wijhe. Een architectenbureau in Wijhe heeft over het algemeen enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Wijhe beschikt over architecten met aparte expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je project. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Wijhe

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Wijhe – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Wijhe ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Wijhe te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van jouw huis of pand een uniek ontwerp kan maken? Dit is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Wijhe die compleet zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Wijhe is geen eenvoudige opgaaf, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. We hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Wijhe. En zo is je karwei iedere keer tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Wijhe naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Wijhe nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in fantastisch dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Wijhe van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Wijhe in te huren. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Wijhe.

Nu interieurarchitect uit Wijhe zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Wijhe zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Wijhe maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je pand binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat gemiddeld genomen vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Wijhe is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Wijhe straalt je huis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Wijhe.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wijhe?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wijhe‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Wijhe – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Wijhe beslist de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een verblindend resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Wijhe houdt rekening met je specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Wijhe of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Wijhe.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Wijhe – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan zeker eens gratis en volledig vrijblijvend een aantal offertes op.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de kosten van een architect in Wijhe en kies je direct de beste architect uit. Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag vandaag nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Wijhe?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Wijhe te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Wijhe

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Wijhe. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Wijhe en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Wijhe die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Wijhe

Vakman!

8 september 2023

Vakwerk en persoonlijke aanpak tegen een eerlijke prijs.

- Dennis Hendriks

Concept is al zo mooi

28 augustus 2023

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet bovenmatig.

- Jolanda Bosman

De afhandeling was super

24 augustus 2023

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het proces af echter zeer veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Monique Veenstra

Expert!

13 augustus 2023

Vakwerk en specifieke benadering tegen een eerlijke prijs.

- Martijn Maas

Ging lekker vlot

10 augustus 2023

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is compleet gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er betoverend uit.

- Matthijs van Dijk

Plan was prima, uitvoering beter

2 augustus 2023

Er wordt met je mee gedacht voor het plan van verbouwen. Uiteraard betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Bedrijven die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Claudia Jacobs

Vlug gegaan

29 juli 2023

Offertes vlug ontvangen van meerdere tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg zorgvuldig uitgewerkt.

- Angela de Jong

Echt klantvriendelijk en verfrissend

20 juli 2023

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Miranda Hoekstra

Erg doeltreffend

11 juli 2023

Het kantoor ziet er nu weer schitterend uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Klaas van Vliet

Uitgelichte architecten uit Wijhe

Hoogers Bouwkundig Adviesburo

Ahnemstraat 10
8043 RE Zwolle
Nederland

06 53646149
http://www.hoogers-advies.nl/

Gerwin Jonker Testconsultancy

Pr. Irenelaan 10
8091 AT Wezep
Nederland

06 25438680
http://gerwinjonker.nl/

Studio Sjef

Isaäc van Hoornbeekstraat 93
8022 SH Zwolle
Nederland

06 50880478
http://www.studiosjef.nl/