Architect Winkel

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Winkel?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Winkel verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Winkel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Winkel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Winkel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winkel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kolhorn, t Veld en Nieuwe Niedorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Winkel

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Winkel? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Winkel, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Winkel te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Winkel gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Winkel. Een architectenbureau in Winkel heeft altijd een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Meestal heeft een architectenbureau in Winkel meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het een optie om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Winkel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Winkel – Voor een geweldige ervaring

Indien er een architect in Winkel gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer kennis in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Winkel nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Winkel kan je bovendien informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Zeker indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Winkel van betekenis zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Winkel.

Nu interieurarchitect uit Winkel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Winkel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Winkel maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je verblijf binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect doorgaans vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Winkel is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Winkel straalt je woning een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Winkel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Winkel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Winkel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Winkel – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het stevige aanbod de juiste prof te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een geschikte tuinarchitect in Winkel in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Winkel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Winkel – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het steevast een erg goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Indien een architect uit Winkel sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Winkel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Winkel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Winkel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Winkel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Winkel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Winkel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Winkel

Prachtig concept

14 mei 2023

Concept was prachtig en hebben een mooi tarief gekregen. Het contact verliep snel.

- Marijke Schipper

Fraai concept

9 mei 2023

Ontwerp was schitterend en hebben een mooi tarief gekregen. Snel geschakeld hierover dus prettig.

- Wilhelmus van de Velden

Snel ontvangst offertes

2 mei 2023

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en planning binnen. Aanrader

- Vincent de Haan

Artistiek en niet duur

28 april 2023

We ontvingen een prima plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Erg tevreden.

- Johan van der Meer

Echt klantvriendelijk en verfrissend

17 april 2023

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Matthijs de Graaf

Afspraak is afspraak

16 april 2023

Afspraken en leveringstermijnen worden top nagekomen en nette prijs. Er was vlot persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart bedankt!

- Vincent Kuipers

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

8 april 2023

De telefonische intake en naderhand de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Marinus van der Meer

Expert!

20 maart 2023

Vakwerk en persoonlijke aanpak tegen een eerlijke prijsstelling.

- Annemarie de Leeuw

Zo prima voor de klant

18 maart 2023

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, precies, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Sander Kuipers

Uitgelichte architecten uit Winkel

ZienXL: innovatieve ondernemers onder 1 dak!

Smuigelweg 1b (pand ZienXL)
1704 PX Heerhugowaard
Nederland

072 760 0015
http://www.zienxl.nl/

Architectenbureau Marije Boon

Paadje 14
1733 NE Nieuwe Niedorp
Nederland

06 47777020
http://www.marijeboon.com/

RB Rood | Webdesign en Media

Middenweg 453B
1704 BB Heerhugowaard
Nederland

072 571 4441
http://www.rbrood.nl/