Architect Wintelre

Behoefte aan een betaalbare architect uit Wintelre die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Wintelre verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Wintelre – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Wintelre gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Wintelre
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wintelre, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oirschot, Best en Riethoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Wintelre

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Wintelre? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd eenvoudig. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Wintelre. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Wintelre gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Wintelre. Een architectenbureau in Wintelre heeft over het algemeen een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Wintelre meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Wintelre je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Wintelre

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Wintelre – Voor een bijzondere belevenis

Wanneer er een architect in Wintelre gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Wintelre gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer kennis in huis. De architect in Wintelre zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Wintelre nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer erg gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Wintelre weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Hiernaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Wintelre. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Wintelre hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Wintelre.

Nu interieurarchitect uit Wintelre zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Wintelre zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Wintelre maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Wintelre. Als je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Wintelre.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wintelre?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wintelre‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Wintelre – voor een mooiere tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het flinke aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een kundige tuinarchitect in Wintelre in aanraking komen. Als je de goede stappen volgt, kom je snel verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Wintelre.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Wintelre – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Wintelre scherp te krijgen is het over het algemeen goed een offerte aan te vragen. Het helpt wanneer je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Indien een architect uit Wintelre specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Wintelre?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Wintelre te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Wintelre

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Wintelre. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Wintelre en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Wintelre die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Wintelre

Echt klantvriendelijk en verfrissend

11 juli 2024

Zeldzaam maar ze bestaan nog, architecten die oprecht luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie erkentelijk.

- Marloes Dijkstra

Maatwerk

30 juni 2024

Prijzen waren correct en het plan was volkomen maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Koen Hoekstra

Tevreden

23 juni 2024

Binnen enkele dagen hadden we het projectplan al in huis. De offerte was scherp plus we hadden vlot reacties.

- Marco Koning

Zeer fijne communicatie

20 juni 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de overeenkomst maakte was uitermate goed en hiermee waren we feitelijk al om. Het plan werd op een ongedwongen wijze nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Remco Huisman

Interpretatie naar praktijk was schitterend

10 juni 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Robin Meijer

Origineel en uitvoering super

7 juni 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de kosten prima.

- Rutger van de Ven

Maatwerk

29 mei 2024

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we snel en prijzen waren goedkoop voor de omvang van het karwei.

- Jacob Jansen

Daadkracht en te betalen

22 mei 2024

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is geweldig mooi geworden. De prijzen waren betaalbaar.

- Guido Bakker

Weer volkomen opgefrist

12 mei 2024

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt enorm soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen geweldig.

- Natasja van der Heijden

Uitgelichte architecten uit Wintelre

VeriCon Ingenieurs BV

De Plank 100
5504 ED Veldhoven
Nederland

040 295 4200
http://www.vericon.nl/

NBArchitecten (Best Architecten)

Materiaalweg 8
5681 RJ Best
Nederland

0499 395 072
http://www.nbarchitecten.nl/

EIKplan architecten BNA

Gareel 5
5502 SB Veldhoven
Nederland

040 293 8400
http://www.eikplan.nl/