Architect Witteveen

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Witteveen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Witteveen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Witteveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Witteveen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Witteveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Witteveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Orvelte, Garminge en Mantinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Witteveen

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Witteveen? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Niet alleen vertellen we jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Witteveen gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te verwezenlijken. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Witteveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Witteveen – Voor een unieke ervaring

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Witteveen gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisatie. De architect in Witteveen zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Witteveen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Witteveen van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Witteveen in te huren. Een interieurarchitect in Witteveen is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Witteveen.

Nu interieurarchitect uit Witteveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Witteveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Witteveen maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenkant van je woning zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit als je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Witteveen is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Witteveen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Witteveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Witteveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Witteveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Witteveen – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Witteveen. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een schitterend resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Witteveen houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Witteveen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Witteveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Witteveen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Witteveen scherp te krijgen is het altijd handig een offerte aan te vragen. Het helpt als je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Witteveen bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag nu nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Witteveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Witteveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Witteveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Witteveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Witteveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Witteveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Witteveen

Betoverend concept

26 juli 2024

Concept was uitmuntend en hebben een mooi tarief gekregen. Het contact verliep vlot.

- Raymond Bakker

Artistiek en niet duur

14 juli 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Erg gelukkig.

- Petronella Vermeulen

Geheel prima opgeleverd

9 juli 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegebracht. Prima geregeld dus!

- Jessica van Doorn

Ging lekker snel

5 juli 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is compleet gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er prachtig uit.

- Björn Kok

Alleen al het ontwerp is prachtig.

26 juni 2024

Nu al zo content met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet bovenmatig.

- Vanessa van de Pol

Boven verwachting

15 juni 2024

Onze droomtuin is geweldig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook blij.

- Leonie Wolters

Artistiek en niet duur

10 juni 2024

We ontvingen een smaakvol plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Heel content.

- Sylvia Willemsen

Volledig uitgewerkt

1 juni 2024

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we gauw en kosten waren betaalbaar voor de omvang van het karwei.

- Joris van Doorn

Vlot en bekwaam

30 mei 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Eigenlijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Tessa Willems

Uitgelichte architecten uit Witteveen

AP-Interieurarchitect.nl

Oosterhoutstraat 9B
9401 NA Assen
Nederland

06 30174938
http://www.ap-interieurarchitect.nl/

Advance Projectadviseurs

Winkler Prinsstraat 11
9403 AZ Assen
Nederland

0592 707 047
http://www.advanceprojectadviseurs.nl/

Gijsbertsen installatie advies

Vivaldilaan 43
9402 VD Assen
Nederland

0592 409 608
http://www.gijsbertsen-advies.nl/