Architect Zevenberg Hoek

Wil jij een professionele architect in Zevenberg Hoek die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Zevenberg Hoek verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Zevenberg Hoek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Zevenberg Hoek gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Zevenberg Hoek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zevenberg Hoek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en Drimmelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zevenberg Hoek

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Zevenberg Hoek? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de passende professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Zevenberg Hoek. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken als je voor een architect in Zevenberg Hoek wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zevenberg Hoek gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zevenberg Hoek

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zevenberg Hoek – Voor een unieke belevenis

Het is relevant dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Zevenberg Hoek gezocht. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer ervaring in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zevenberg Hoek nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Zevenberg Hoek van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Zevenberg Hoek van belang zijn. Een interieurarchitect in Zevenberg Hoek is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zevenberg Hoek.

Nu interieurarchitect uit Zevenberg Hoek zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zevenberg Hoek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zevenberg Hoek maakt jouw leven mooier

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Zevenberg Hoek is betrekkelijk gemakkelijk met een aantal stappen. Met deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zal vinden. Indien je een aanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw project.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zevenberg Hoek.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zevenberg Hoek?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zevenberg Hoek‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zevenberg Hoek – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Zevenberg Hoek zeer de inspanning waard. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Zevenberg Hoek kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Zevenberg Hoek of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zevenberg Hoek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zevenberg Hoek – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je direct inzicht in de tarieven van een architect in Zevenberg Hoek en kies je direct de allerbeste architect uit. Wanneer de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zevenberg Hoek?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zevenberg Hoek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zevenberg Hoek

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zevenberg Hoek. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zevenberg Hoek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zevenberg Hoek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zevenberg Hoek

Pro!

30 november 2023

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook fijn.

- Nienke Vos

Grote deskundigheid maar betaalbaar

23 november 2023

Tevreden over de expertise en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Saskia Bosman

Ontwerp is al zo mooi

14 november 2023

Nu al zo gelukkig met onze ontvangen ontwerpen. De souplesse waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Suzanne van de Velden

Daadkracht en te betalen

6 november 2023

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is geweldig mooi. Kosten technisch prima.

- Joyce de Haan

Smaakvol plan en lage kosten

1 november 2023

Na de offertes prima project plan gekregen. Gauw ook en tegen een nette prijs. De nieuwe vloer en bijpassende inrichting wijzigingen zijn heel gaaf geworden. Top!

- Matthijs Peters

Smaakvol plan en lage kosten

27 oktober 2023

Na de offertes aantrekkelijk project plan ontvangen. Vlot ook en tegen een mooie prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Willem Bos

Schets is al zo mooi

8 oktober 2023

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo gedreven! Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet buitensporig.

- Janneke Smits

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

2 oktober 2023

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Martijn Brouwer

Mooi concept

28 september 2023

Concept was prachtig en hebben een mooi tarief ontvangen. Vlot geschakeld hierover dus prettig.

- Raymond Jacobs

Uitgelichte architecten uit Zevenberg Hoek

Grosfeld Architecten

Reduitlaan 39
4814 DC Breda
Nederland

076 522 1811
https://grosfeldvandervelde.nl/

Roweco Construction

Weidehek 11
4824 AT Breda
Nederland

076 542 3655
http://www.rowecobouw.nl/

RGC Ontwerp Engineering Advies

Markendaalseweg 215
4811 KX Breda
Nederland

06 14814338
http://www.rgc-engineering.nl/