Architect Arnhem

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Arnhem?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Arnhem verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Arnhem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Arnhem gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Arnhem
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Arnhem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Loo, Westervoort en Velp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Arnhem

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Arnhem? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een juiste architect in Arnhem, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Arnhem te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Arnhem gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Arnhem

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Arnhem – Voor een bijzondere ervaring

Indien er een architect in Arnhem gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en vakkundigheid. De architect in Arnhem zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Arnhem nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Arnhem voor je kan verwezenlijken. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht efficiënt aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Arnhem weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Arnhem beslist de beste keuze. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een professional over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Arnhem hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Arnhem.

Nu interieurarchitect uit Arnhem zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Arnhem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Arnhem maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenzijde van je woning zo smaakvol mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect doorgaans vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Arnhem is veelal gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Arnhem straalt je huis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Arnhem.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Arnhem?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Arnhem‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Arnhem – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Arnhem absoluut de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een geweldig resultaat waar je nog talrijke jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Arnhem houdt rekening met jouw specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Arnhem of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Arnhem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Arnhem – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens diverse architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de tarieven van een architect uit Arnhem makkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste prijzen geboden krijgt! Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Arnhem?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Arnhem te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Arnhem

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Arnhem. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Arnhem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Arnhem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Arnhem

Prachtige transformatie

6 juli 2024

De aankleding van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare prijzen. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Lisette van Loon

Goed gesprek

1 juli 2024

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook heel prettig.

- Maria Hofman

Professioneel

23 juni 2024

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was vakkundig opgesteld.

- Leonie Janssen

Meerdere ontwerpen op maat

21 juni 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Roel van den Bosch

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

14 juni 2024

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook enorm prettig.

- Suzanne Jacobs

Ging goed in overleg

7 juni 2024

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Heel fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Marjolein Hermans

Geweldig concept

28 mei 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de tarieven relatief laag. Het contact verliep vlot.

- Patricia Schouten

Hele fijne communicatie

21 mei 2024

De communicatie met het kantoor waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en daarmee waren we feitelijk al om. Het plan werd op een onbevangen manier nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Johannes Smits

Klantgericht

13 mei 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. De prijs was netjes en het plan van aanpak is vlug door de architect aangeleverd.

- Frank Maas

Uitgelichte architecten uit Arnhem

Bouwkundig Adviesbureau Damen B.V.

Oude Velperweg 50
6824 HE Arnhem
Nederland

026 361 7817
http://www.fransdamen.nl/

MOStudio

Fanny Blankers-Koenstraat 7
6833 LA Arnhem
Nederland

06 43419649
http://www.mostudio.nl/

Coöperatieve Vereniging De Bouwkunst UA

Noordelijke Parallelweg 93
6813 DB Arnhem
Nederland

026 351 6760
http://www.bouwkunst.info/