Architect Velp

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Velp?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Velp verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Velp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Velp gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Velp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Velp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit De Steeg, Rheden en Giesbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Velp

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Velp? Het vinden van de passende persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het vaak lastig om de kundige kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Velp. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken indien je voor een architect in Velp wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Velp gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Velp. Indien je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Velp aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Velp beschikt over architecten met diverse specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor je project. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Velp

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Velp – Voor een bijzondere ervaring

Als er een architect in Velp gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Velp gezocht. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en specialisatie. De architect in Velp zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Velp nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk veel voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Velp zal namelijk exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Velp absoluut de beste keuze. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een prof over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Velp hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Velp.

Nu interieurarchitect uit Velp zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Velp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Velp maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je huis binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit indien je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Velp is vaak gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Velp straalt je pand een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Velp.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Velp?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Velp‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Velp – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het ingewikkeld om een competente tuinarchitect in Velp te vinden? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de kundige persoon voor deze taken. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de goede stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Velp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Velp – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het steevast een erg goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Velp specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Velp?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Velp te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Velp

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Velp. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Velp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Velp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Velp

Boven verwachting

9 september 2023

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan scherp. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Gerardus Willemsen

Afspraken worden nagekomen

1 september 2023

Prijs, levering en afspraken waren allen in orde. Er was vlot persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Anouk de Lange

Afspraak is afspraak

25 augustus 2023

Afspraken en leveringstermijnen worden top nagekomen en nette prijs. Werden vlot gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Robin Blom

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

14 augustus 2023

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Jeffrey Jacobs

Tuin ziet er weer fantastisch uit

11 augustus 2023

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een keurig projectplan ontvangen met talloze specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- Franciscus Schouten

Creatieve oplossingen

30 juli 2023

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging soepel en de prijs prima.

- Tessa van Wijk

Klantgericht

25 juli 2023

Zeer professionele maar klantvriendelijke optiek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was netjes en het plan van aanpak is vlug door de architect aangeleverd.

- Ellen Molenaar

Vertaling naar praktijk was schitterend

21 juli 2023

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Gerardus Koster

Alles waar we op hoopten

9 juli 2023

Onze droomtuin is fantastisch geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan begrijpelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook content.

- Margaretha Hermans

Uitgelichte architecten uit Velp

Bouwkundig Adviesbureau Damen B.V.

Oude Velperweg 50
6824 HE Arnhem
Nederland

026 361 7817
http://www.fransdamen.nl/

Bouwkundig Tekenbureau Herlaar

Gasthuislaan 2
6883 JC Velp
Nederland

0313 422 254
http://tekenburo-herlaar.nl/

Hoveniersbedrijf For u Green Duiven Tuinontwerp Hovenier

Hoveniersbedrijf For u Green Duiven Tuinontwerp Hovenier
Dijkgraaf 18
6921 RL Duiven

06 51375576
https://www.forugreen.nl/