Architect Bergeijk

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Bergeijk?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Bergeijk verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Bergeijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Bergeijk gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Bergeijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 58 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bergeijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Luijksgestel, Waalre en Westerhoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bergeijk

Ben je op zoek naar een deskundige en competente architect in Bergeijk? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Bergeijk te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bergeijk gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Bergeijk. Een architectenbureau in Bergeijk heeft doorgaans een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Bergeijk beschikt over architecten met verschillende expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor je karwei. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Bergeijk je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bergeijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bergeijk – Voor een geweldige ervaring

Indien er een architect in Bergeijk gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Bergeijk gezocht. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisme. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bergeijk nodig: de beste designers

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Bergeijk voor je kan realiseren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Bergeijk weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je ruimte zo goed mogelijk te maken. Hiernaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Bergeijk. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een professional over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bergeijk.

Nu interieurarchitect uit Bergeijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bergeijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bergeijk maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Bergeijk. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bergeijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bergeijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bergeijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bergeijk – voor een knappere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het flinke aanbod de juiste prof te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een competente tuinarchitect in Bergeijk in aanraking komen. Als je de geschikte stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bergeijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bergeijk – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en echt vrijblijvend verschillende offertes op.

Zo krijg je snel inzicht in de tariefstelling van een architect in Bergeijk en kies je onmiddellijk de allerbeste architect uit. Als de info die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag meteen nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bergeijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bergeijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bergeijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bergeijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bergeijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bergeijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bergeijk

Meegaand en betaalbaar

3 januari 2022

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Erg gelukkig.

- Petrus Vink

Super klantvriendelijk

28 december 2021

Kernwoorden van onze ondervinding: klantvriendelijk, deskundig, precies, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Melanie van de Veen

Maatwerk

19 december 2021

Plan was compleet uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we gauw en prijzen waren betaalbaar voor de grootte van het project.

- David de Jong

Prachtig concept

12 december 2021

Het opgeleverde project was doordacht en de tarieven betrekkelijk laag. Gauw geschakeld hierover dus fijn.

- Stefan van Dongen

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

11 december 2021

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Nicolaas de Graaf

Prachtige transformatie

1 december 2021

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En dat tegen betaalbare tarieven. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Maaike de Haan

Ging zorgvuldig in overleg

23 november 2021

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Heel fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Judith Smits

Prettig gesprek

14 november 2021

Kregen een goed aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook heel prettig.

- Jacoba de Wit

Een schets op maat

12 november 2021

We ontvingen gevariëerde schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Elisabeth de Bruin

Uitgelichte architecten uit Bergeijk

buro ir. herman sengers

Elskensakker 2
5571 SK Bergeijk
Nederland

0497 573 204
http://www.burosengers.nl/

Architectenbureau Paul Muselaers

Gebroeders Hoeksstraat 9
5521 BL Eersel
Nederland

06 53271234
http://www.bureaumuus.nl/

Architectenbureau van der Zanden

De Roet 2
5571 JN Bergeijk
Nederland

0497 230 508
http://www.bureauvanderzanden.nl/