Architect Waalre

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Waalre?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Waalre verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Waalre – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Waalre gezocht?

Een architect in Waalre vinden

Architect Waalre
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waalre, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eindhoven, Westerhoven en Bergeijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Waalre

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Waalre? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het vaak lastig om de passende kandidaat te kiezen.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Waalre. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Waalre wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Waalre gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Waalre. Als je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Waalre aan het juiste adres.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Waalre een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Waalre je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Waalre

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Waalre – Voor een unieke belevenis

Je kunt bovenop een architectenbureau in Waalre ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Waalre te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel specifiek portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een zeldzaam design kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Waalre die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Wij hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Waalre. Zo is er doorgaans een architect beschikbaar om je klus tot een fijn einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Waalre naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Waalre nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus efficiënt aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Waalre weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Tevens is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Waalre. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Waalre.

Nu interieurarchitect uit Waalre zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Waalre zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Waalre maakt jouw leven mooier

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Waalre is vrij gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Waalre. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Bovendien is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Waalre. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Waalre.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Waalre?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Waalre‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Waalre – voor een mooiere tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de passende persoon voor deze taken. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Waalre.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Waalre – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het over het algemeen een heel goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Waalre iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Waalre?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Waalre te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Waalre

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Waalre. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Waalre en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Waalre die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Waalre

Meteen een klik

11 juli 2024

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbieding toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met tal van ludieke opties. De uiteindelijke kosten vielen ons bovendien nog alles mee.

- Hanneke Brouwer

Zeer goede communicatie

30 juni 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en hiermee waren we eigenlijk al om. Het project werd op een ongedwongen manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Chantal de Bruin

De uitvoerende partij was goed

25 juni 2024

Goed project voor de verbouwing, denken met je mee. De prijzen waren duidelijk en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Hendrika de Boer

Zo top voor de klant

17 juni 2024

Kernwoorden van onze ondervinding: klantvriendelijk, deskundig, nauwkeurig, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Michiel van der Meer

Goed inrichting

13 juni 2024

De inrichting van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg mooi geworden. Super gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we helemaal terug.

- Marjolein Willems

Mooi project en lage prijzen

3 juni 2024

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan gekregen. Snel ook en tegen een prima prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Pieter van Vliet

Fantastisch ontwerp

25 mei 2024

Concept was subliem en hebben een mooi tarief ontvangen. Vlug geschakeld hierover dus aangenaam.

- Dennis Martens

Vakmanschap tegen betaalbare tarieven

21 mei 2024

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Willem Veenstra

Communicatie was super!

17 mei 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de deal maakte was uitermate goed en daarmee waren we feitelijk al om. Het plan werd op een onbevangen manier nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Jasper Meijer

Uitgelichte architecten uit Waalre

VeriCon Ingenieurs BV

De Plank 100
5504 ED Veldhoven
Nederland

040 295 4200
http://www.vericon.nl/

EIKplan architecten BNA

Gareel 5
5502 SB Veldhoven
Nederland

040 293 8400
http://www.eikplan.nl/

Alles over Groenbeheer

De Run 8215
5504 EM Veldhoven
Nederland

0497 534 044
http://www.allesovergroenbeheer.nl/