Architect Valkenswaard

Wil jij een betaalbare architect in Valkenswaard die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Valkenswaard verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Valkenswaard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Valkenswaard gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Valkenswaard
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Valkenswaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eindhoven, Leende en Waalre bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Valkenswaard

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Valkenswaard? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de competente persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Valkenswaard. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken wanneer je voor een architect in Valkenswaard wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Valkenswaard gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Valkenswaard

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Valkenswaard – Voor een geweldige ondervinding

Wanneer er een architect in Valkenswaard gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Valkenswaard gezocht. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Valkenswaard nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Valkenswaard voor je kan bewerkstelligen. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Valkenswaard zal immers nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Valkenswaard zeker de beste keuze. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Valkenswaard hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Valkenswaard.

Nu interieurarchitect uit Valkenswaard zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Valkenswaard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Valkenswaard maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenzijde van je woning zo aantrekkelijk mogelijk gaat maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect over het algemeen vele malen beter als je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Valkenswaard is veelal gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Valkenswaard in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Valkenswaard.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Valkenswaard?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Valkenswaard‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Valkenswaard – voor een knappere tuin

Vind je het uitdagend om een competente tuinarchitect in Valkenswaard te vinden? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte professional voor deze werkzaamheden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Valkenswaard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Valkenswaard – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens sommige architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de tarieven van een architect in Valkenswaard en kies je direct de beste architect uit. Wanneer de info die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Valkenswaard?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Valkenswaard te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Valkenswaard

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Valkenswaard. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Valkenswaard en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Valkenswaard die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Valkenswaard

Erg bruikbaar proces

13 april 2024

Wij hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Nienke Dekker

Volledig ontzorgd

8 april 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de prijs te kunnen afspreken. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Prima georganiseerd!

- Maarten Smit

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

2 april 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Blij mee.

- Dave Molenaar

Creatieve oplossingen

26 maart 2024

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Marinus van der Meer

De begeleiding was prima

18 maart 2024

Wij hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af en zeer veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Evelien van Doorn

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

10 maart 2024

De telefonische intake en aansluitend de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Sanne van der Horst

Betaalbare bekwaamheid

4 maart 2024

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is geweldig mooi geworden. Prijs technisch prima.

- Nicole Scholten

Zeer goede communicatie

25 februari 2024

Communicatie was klasse en feitelijk liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo plezierig.

- Martin van de Berg

Snel en tevreden

17 februari 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Thijs Bos

Uitgelichte architecten uit Valkenswaard

VeriCon Ingenieurs BV

De Plank 100
5504 ED Veldhoven
Nederland

040 295 4200
http://www.vericon.nl/

Hertroijs Architekten

Maastrichterweg 191
5556 VB Valkenswaard
Nederland

040 207 5755
http://www.hertroijs.nl/

EIKplan architecten BNA

Gareel 5
5502 SB Veldhoven
Nederland

040 293 8400
http://www.eikplan.nl/