Architect Leende

Behoefte aan een top architect in Leende die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Leende verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Leende – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Leende gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Leende
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leende, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sterksel, Soerendonk en Gastel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Leende

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Leende? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Indien je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Leende te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Leende gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Leende. Een architectenbureau in Leende heeft gemiddeld een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Meestal heeft een architectenbureau in Leende meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Leende je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Leende

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Leende – Voor een unieke ondervinding

Indien er een architect in Leende gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer kennis in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Leende nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Leende van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Juist als de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Leende in te vliegen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Leende.

Nu interieurarchitect uit Leende zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Leende zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Leende maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Leende. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Leende.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Leende?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Leende‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Leende – voor een knappere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het forse aanbod de juiste prof te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een kundige tuinarchitect in Leende in aanraking komen. Als je de goede stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Leende.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Leende – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het over het algemeen een zeer goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Leende sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Leende?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Leende te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Leende

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Leende. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Leende en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Leende die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Leende

Offertes vlot binnen

24 mei 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en plan binnen. Aanrader

- Bas Kok

Hoeven niets meer zelf te doen

14 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons plan. Het is zo mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Renate Martens

Smaakvol project en lage prijzen

8 mei 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan gekregen. Snel geleverd en tegen een prima tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Manon Gerritsen

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

28 april 2024

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Ruben Veenstra

Snel geregeld

20 april 2024

Offertes vlug ontvangen van meerdere tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep conform gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg uitgebreid uitgewerkt.

- Michael de Koning

Communicatie was top!

14 april 2024

De communicatie met het kantoor waarmee we de overeenkomst maakte was zeer goed en hiermee waren we in feite al om. Het plan werd op een ongedwongen manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Martin van Leeuwen

Communicatie was top!

9 april 2024

De communicatie met het kantoor waarmee we de deal maakte was uitermate goed en hiermee waren we feitelijk al om. Het plan werd op een ongedwongen wijze nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Petronella Scholten

Maatwerk

30 maart 2024

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we gauw en kosten waren goedkoop voor de omvang van het karwei.

- Michiel van Wijk

Hoeven niks meer zelf te doen

28 maart 2024

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is afgehandeld via Architectenkaart.

- Martin Blom

Uitgelichte architecten uit Leende

D plus calculaties

Gulberg 31
5674 TE Nuenen
Nederland

040 291 3662
http://www.dpluscalculaties.nl/

Architectenburo ZIJN

Puttendijk 28
6026 VZ Maarheeze
Nederland

06 12969518
http://www.architectenburozijn.nl/

Adviesbureau J. Duisters

Jeroen Boschlaan 5
6021 KP Budel
Nederland

0495 499 943
http://www.jduisters.nl/