Architect Bergen op Zoom

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Bergen op Zoom?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Bergen op Zoom verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Bergen op Zoom – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Bergen op Zoom gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Bergen op Zoom
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bergen op Zoom, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Moerstraten, Heerle en Nieuw Vossemeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bergen op Zoom

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Bergen op Zoom? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Bergen op Zoom, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Bergen op Zoom te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bergen op Zoom gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand heel belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bergen op Zoom

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bergen op Zoom – Voor een bijzondere ervaring

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Bergen op Zoom gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer kennis in huis. De architect in Bergen op Zoom zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bergen op Zoom nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Bergen op Zoom zal immers nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Hiernaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Bergen op Zoom. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een prof over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bergen op Zoom.

Nu interieurarchitect uit Bergen op Zoom zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bergen op Zoom zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bergen op Zoom maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je pand binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect grofweg vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Bergen op Zoom is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Bergen op Zoom in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bergen op Zoom.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bergen op Zoom?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bergen op Zoom‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bergen op Zoom – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het lastig om een deskundige tuinarchitect in Bergen op Zoom te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de goede persoon voor deze taken. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bergen op Zoom.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bergen op Zoom – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de kosten van een architect uit Bergen op Zoom simpel vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste tarieven aangeboden krijgt! Indien de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus snel tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bergen op Zoom?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bergen op Zoom te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bergen op Zoom

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bergen op Zoom. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bergen op Zoom en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bergen op Zoom die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bergen op Zoom

Vakkundig

28 februari 2024

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer fundamenteel is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Chantal de Bruin

Professioneel

17 februari 2024

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Roel Koster

Grote deskundigheid maar betaalbaar

12 februari 2024

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was erg fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Jacob Koster

Top inrichting

6 februari 2024

We zijn uitstekend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Erg tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Werkelijk een vakman. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Maurice Peeters

Volkomen ontzorgd

23 januari 2024

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is georganiseerd via Architectenkaart.

- Maurice Driessen

Prachtig werk voor een goede prijs

19 januari 2024

De wensen bespreken volgde vlug na de offerte. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Heel tevreden.

- Frank van Veen

Volledig uitgewerkt

12 januari 2024

Kosten waren netjes en het plan was helemaal maatwerk. Zeer onder de indruk van Architectenkaart.

- Leonie van den Broek

Oprecht klantvriendelijk en opzienbarend

5 januari 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie erkentelijk.

- Nicole Schipper

Onmiddellijk een klik

24 december 2023

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met tal van ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Gerrit van der Laan

Uitgelichte architecten uit Bergen op Zoom

MaYa architectuur

Adriaan Brouwerstraat 4
4625 AP Bergen op Zoom
Nederland

06 27085821
http://www.maya-architectuur.nl/

eNa architecten

Kastanjelaan 157A
4621 HL Bergen op Zoom
Nederland

0164 236 769
http://www.enaarchitecten.nl/

RO&AD Architecten

Van der Rijtstraat 40
4611 PR Bergen op Zoom
Nederland

0164 266 329
http://www.ro-ad.org/