Architect Bodegraven

Behoefte aan een professionele architect in Bodegraven die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Bodegraven verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Bodegraven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Bodegraven gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Bodegraven
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bodegraven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Waarder, Driebruggen en Haastrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bodegraven

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Bodegraven? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Indien je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Niet alleen vertellen we jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen meerdere architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bodegraven gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarnaast is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bodegraven

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bodegraven – Voor een unieke belevenis

Je kunt behalve een architectenbureau in Bodegraven ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Bodegraven te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van jouw huis of pand een zeldzaam ontwerp kan maken? Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Bodegraven die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Bodegraven is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen assisteren. Door ons netwerk in Bodegraven hebben wij constant wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is jouw klus over het algemeen tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Bodegraven naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bodegraven nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Bodegraven van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Bodegraven van betekenis zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op je specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bodegraven.

Nu interieurarchitect uit Bodegraven zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bodegraven zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bodegraven maakt jouw leven mooier

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Bodegraven is betrekkelijk eenvoudig via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Bodegraven. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Daarnaast is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Bodegraven. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bodegraven.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bodegraven?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bodegraven‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bodegraven – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Bodegraven. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Bodegraven houdt rekening met je specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Bodegraven of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bodegraven.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bodegraven – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het meestal een zeer goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Wanneer een architect uit Bodegraven bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bodegraven?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bodegraven te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bodegraven

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bodegraven. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bodegraven en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bodegraven die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bodegraven

Prima plan en lage kosten

23 mei 2024

Na de offertes aantrekkelijk project plan ontvangen. Vlug ook en tegen een nette prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk aanpassingen zijn geweldig gaaf geworden. Prachtig!

- Ilona Mol

Vlug en tevreden

14 mei 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Eigenlijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Annemieke Koning

Boven verwachting

10 mei 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Laura van Dijk

Competent

3 mei 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was overduidelijk en gestructureerd. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Caroline Vink

Offertes gauw binnen

23 april 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aanrader

- Steven de Bruijn

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

18 april 2024

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was geweldig fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Claudia van der Meer

Klantgericht

6 april 2024

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke optiek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was fatsoenlijk en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Jelle Verbeek

Gauw en tevreden

2 april 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en plan waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Eveline van der Laan

Mooi plan en lage prijzen

23 maart 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan gekregen. Vlot geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. De nieuwe vloer en bijpassende interieur aanpassingen zijn zeer gaaf geworden. Prachtig!

- Charlotte van der Meulen

Uitgelichte architecten uit Bodegraven

RDG ontwerp & advies

Tjalk 17c
2411 NZ Bodegraven
Nederland

0172 611 878
http://www.rdgontwerp.nl/

Projectburo Rijnland B.V.

Wilhelminastraat 39
2411 CX Bodegraven
Nederland

0172 650 025
http://www.pbrijnland.nl/

Cyber Adviseurs

Kerkstraat 103
2411 AC Bodegraven
Nederland

0172 631 720
http://www.cyber-adviseurs.nl/