Architect Brummen

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Brummen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Brummen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Brummen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Brummen gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Brummen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Brummen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Olburgen, Bronkhorst en Rha bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Brummen

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Brummen? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd gemakkelijk. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Brummen. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken wanneer je voor een architect in Brummen wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Brummen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand erg belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Brummen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Brummen – Voor een bijzondere ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandig architect gezocht in Brummen. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van je woning of pand een bijzonder design kan maken? Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Brummen die totaal onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. We hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Brummen. Zo is er steeds een architect te vinden om jouw project tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Brummen met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Brummen nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Brummen voor je kan verwezenlijken. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer zeer eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Brummen weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je plek zo optimaal mogelijk te maken. Tevens is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Brummen. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Brummen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Brummen.

Nu interieurarchitect uit Brummen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Brummen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Brummen maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Brummen is relatief makkelijk met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Brummen. Indien je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Hiernaast is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Brummen. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Brummen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Brummen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Brummen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Brummen – voor een mooiere tuin

Vind je het complex om een professionele tuinarchitect in Brummen te vinden? Het is ook niet simpel om in het grote aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Brummen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Brummen – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het over het algemeen een ontzettend goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Brummen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Brummen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Brummen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Brummen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Brummen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Brummen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Brummen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Brummen

Vakman!

17 april 2024

Vakmanschap en persoonlijke benadering tegen een eerlijke prijs.

- Sjoerd Dekker

Zo prima voor de klant

8 april 2024

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, deskundigheid en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Marjolein Verbeek

Afspraken worden nagekomen

3 april 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn top nagekomen en nette prijs. Er was vlot persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Anne de Graaf

Offertes vlug binnen

23 maart 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete plan was daarna snel binnen. Aan te raden.

- Nicolaas Molenaar

Super klantvriendelijk

18 maart 2024

Kernwoorden van onze ondervinding: klantvriendelijk, deskundig, nauwkeurig, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de tarieven ons erg mee.

- Martine van Vliet

Super klantvriendelijk

9 maart 2024

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Ilona Blom

Vlot gefixt!

2 maart 2024

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO fraai geworden!

- Alexander van der Heijden

Grote deskundigheid maar betaalbaar

25 februari 2024

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Hendrikus van de Ven

Mooi project en lage kosten

21 februari 2024

Na de offertes mooi project plan ontvangen. Vlug ook en tegen een prima prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk aanpassingen zijn geweldig gaaf geworden. Prachtig!

- Adriaan Evers

Uitgelichte architecten uit Brummen

Bouwstudio Bart Oudendijk

Tuinstraat 40
6971 BJ Brummen
Nederland

06 51853729
http://www.bouwstudiobartoudendijk.nl/

AWA Bouwkundig Ontwerp en Tekenburo

Daliastraat 2
7221 AN Steenderen
Nederland

0575 451 641
http://www.awa-tekenburo.nl/

Weultjes Bouwconsultant en Projectmanagement V.O.F.

Stokebrand 606
7206 EV Zutphen
Nederland

0575 524 031
http://www.weultjes-wbp.nl/