Architect Dongen

Ben jij opzoek naar een professionele architect in Dongen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Dongen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Dongen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Dongen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Dongen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dongen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit De Moer, Waspik en Kaatsheuvel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Dongen

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Dongen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Als je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Dongen te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Dongen gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Dongen. Indien je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Dongen aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Dongen beschikt over architecten met verschillende expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je klus. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Dongen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Dongen – Voor een bijzondere ondervinding

Je kunt behalve een architectenbureau in Dongen ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Dongen te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dat is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Dongen die totaal onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Dankzij ons netwerk in Dongen hebben wij altijd wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je project iedere keer tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Dongen met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Dongen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Dongen kan je in ieder geval informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Dongen in te huren. Een interieurarchitect in Dongen is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Dongen.

Nu interieurarchitect uit Dongen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Dongen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Dongen maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenkant van je pand zo mooi mogelijk wilt maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat meestal vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Dongen is vaak gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Dongen straalt je pand een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Dongen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Dongen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Dongen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Dongen – voor een knappere tuin

Vind je het complex om een kundige tuinarchitect in Dongen te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het grote aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je snel verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Dongen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Dongen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Dongen scherp te krijgen is het doorgaans slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Indien een architect uit Dongen specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Je bespaart simpel tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Dongen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Dongen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Dongen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Dongen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Dongen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Dongen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Dongen

Gauw afgehandeld

18 april 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is volledig gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan gedacht en de tuin ziet er beeldschoon uit.

- Brenda Hendriks

Gunstig plan en lage kosten

11 april 2024

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan ontvangen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Deborah Postma

Maatwerk

31 maart 2024

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we gauw en prijzen waren betaalbaar voor de omvang van het project.

- Nancy van Dijk

Meerdere ontwerpen op maat

24 maart 2024

We ontvingen verschillende ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Thomas Kuijpers

De afhandeling was geweldig

20 maart 2024

Wij hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af maar erg veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Ruud Dijkstra

Gauw en tevreden

12 maart 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Adriaan Peeters

Volledig uitgewerkt

2 maart 2024

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we vlug en kosten waren betaalbaar voor de omvang van het project.

- Rob de Groot

Vlot en bekwaam

25 februari 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren snel binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Michiel Schipper

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

20 februari 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Guido Janssen

Uitgelichte architecten uit Dongen

Hamer en Hark

Parallelweg 12
5121 LD Rijen
Nederland

06 26764231
http://www.hamerenhark.nl/

koenen ontwerp + bouwzaken

Oranjeplein 44
5104 HJ Dongen
Nederland

06 47320020
http://www.koenenontwerp.nl/

Juka Tuindesign

Tramstraat 109
5104 GK Dongen
Nederland

0162 851 591
http://www.juka.nl/