Architect Dongen

Ben jij opzoek naar een professionele architect in Dongen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Dongen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Dongen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Dongen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Dongen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dongen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit De Moer, Waspik en Kaatsheuvel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Dongen

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Dongen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Als je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Dongen te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Dongen gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Dongen. Indien je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Dongen aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Dongen beschikt over architecten met verschillende expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je klus. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Dongen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Dongen – Voor een bijzondere ondervinding

Je kunt behalve een architectenbureau in Dongen ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Dongen te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dat is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Dongen die totaal onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Dankzij ons netwerk in Dongen hebben wij altijd wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je project iedere keer tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Dongen met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Dongen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Dongen kan je in ieder geval informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Dongen in te huren. Een interieurarchitect in Dongen is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Dongen.

Nu interieurarchitect uit Dongen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Dongen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Dongen maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenkant van je pand zo mooi mogelijk wilt maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat meestal vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Dongen is vaak gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Dongen straalt je pand een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Dongen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Dongen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Dongen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Dongen – voor een knappere tuin

Vind je het complex om een kundige tuinarchitect in Dongen te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het grote aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je snel verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Dongen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Dongen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Dongen scherp te krijgen is het doorgaans slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Indien een architect uit Dongen specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Je bespaart simpel tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Dongen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Dongen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Dongen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Dongen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Dongen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Dongen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Dongen

Enorm functioneel

14 juni 2022

Ons kantoor is heel effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is voortreffelijk.

- Sabrina Peters

Vlot gefixt!

9 juni 2022

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt briljant geworden!

- Adriana van Dam

Alles waar we op hoopten

3 juni 2022

Onze droomtuin is fraai geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan begrijpelijk. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep soepel en kostentechnisch zijn we ook content.

- Marcel Visser

Boven verwachting

25 mei 2022

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Jacoba van der Linden

Klantgericht

21 mei 2022

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Esther van den Heuvel

Schappelijke prijs voor voortreffelijk werk

14 mei 2022

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een prima plan zonder dat het over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Cindy van Wijk

Diverse ontwerpen op maat

3 mei 2022

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Tamara Bosman

Hele fijne communicatie

25 april 2022

Communicatie was top en in feite liep alles volkomen volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo aangenaam.

- Marloes van der Linden

Geweldig concept

22 april 2022

Ontwerp was prachtig en hebben een mooi tarief gekregen. Het contact verliep snel.

- Adrianus de Bruijn

Uitgelichte architecten uit Dongen

Hamer en Hark

Parallelweg 12
5121 LD Rijen
Nederland

06 26764231
http://www.hamerenhark.nl/

koenen ontwerp + bouwzaken

Oranjeplein 44
5104 HJ Dongen
Nederland

06 47320020
http://www.koenenontwerp.nl/

Juka Tuindesign

Tramstraat 109
5104 GK Dongen
Nederland

0162 851 591
http://www.juka.nl/