Architect Grave

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Grave?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Grave verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Grave – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Grave gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Grave
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Grave, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sint Hubert, Mill en Langenboom bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Grave

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Grave? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Als je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Grave te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Grave gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Grave. Een architectenbureau in Grave heeft gemiddeld meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Grave beschikt over architecten met verschillende expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor je karwei. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Grave

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Grave – Voor een unieke ervaring

Het is raadzaam dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Grave gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in Grave zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Grave nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Grave van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Grave van betekenis zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Grave.

Nu interieurarchitect uit Grave zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Grave zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Grave maakt jouw leven mooier

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Grave is relatief makkelijk via een aantal stappen. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zal vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Ook is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Grave. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Grave.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Grave?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Grave‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Grave – voor een mooiere tuin

Wil je straks je tuin eens flink onder handen nemen? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Grave. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Grave houdt rekening met je persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Grave om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Grave.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Grave – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijsstelling van een architect in Grave scherp te krijgen is het over het algemeen handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Grave iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag vandaag nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Grave?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Grave te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Grave

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Grave. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Grave en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Grave die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Grave

Goed inrichting

23 juli 2024

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg fraai geworden. Ontzettend gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Michiel Dekker

Grote expertise maar betaalbaar

14 juli 2024

De telefonische intake en naderhand de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Suzanne van der Meulen

Vlot gefixt!

11 juli 2024

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO fraai geworden!

- Manon Hoekstra

Tuin ziet er weer top uit

30 juni 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een mooi projectplan ontvangen met diverse specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Irene Postma

Hele prettige communicatie

26 juni 2024

Communicatie was super en feitelijk liep alles volkomen conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo fijn.

- Cindy Jansen

Ontwerp is al zo mooi

17 juni 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet buitensporig.

- Marleen de Graaf

Prachtig plan en lage tarieven

12 juni 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan ontvangen. Vlug ook en tegen een prima prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Jacqueline Willems

Voelde direct prima

7 juni 2024

Sinds het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Erg goed!

- Johannes Jonker

Een ontwerp op maat

26 mei 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Erg behulpzaam en met enthousiasme hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Petra Timmermans

Uitgelichte architecten uit Grave

Bouwkundig Ontwerp- en Adviesbureau Mario Schoenmakers

Bovenschap 12
6611 DG Overasselt
Nederland

024 622 1390
http://www.marioschoenmakers.nl/

Bouwkundig Ontwerp- en Tekenbureau Theo v.d. Cruijsen

Hoogeweg 4
5364 NK Escharen
Nederland

0486 471 298
http://www.theovandercruijsen.nl/

Areal

Maurikstraat 27
5453 NA Langenboom
Nederland

0486 432 066
http://www.areal-agro.nl/