Architect Leek

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Leek?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Leek verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Leek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Leek gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Leek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oostwold, Lettelbert en Midwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Leek

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Leek? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wanneer je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen meerdere architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Leek gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarnaast is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Leek

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Leek – Voor een unieke belevenis

Indien er een architect in Leek gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Leek gezocht. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer kennis in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Leek nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Leek van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Voornamelijk als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Leek van belang zijn. Een interieurarchitect in Leek is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Leek.

Nu interieurarchitect uit Leek zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Leek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Leek maakt jouw leven mooier

Indien je de binnenzijde van je huis zo smaakvol mogelijk gaat maken dan kun je simpelweg zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect meestal vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Leek is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Leek in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Leek.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Leek?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Leek‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Leek – voor een mooiere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens behoorlijk onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Leek absoluut de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een briljant resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Leek houdt rekening met jouw specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Leek of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Leek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Leek – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het doorgaans een zeer goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Leek iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Leek?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Leek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Leek

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Leek. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Leek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Leek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Leek

Communicatie was super!

24 mei 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en hiermee waren we in feite al om. Het project werd op een spontane manier nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Robin Meijer

De begeleiding was prima

12 mei 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het proces af en heel veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Peter Bosman

Veelomvattend projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

5 mei 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan ontvangen. Snel geleverd en tegen een mooi tarief. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk aanpassingen zijn heel gaaf geworden. Top!

- Michiel Peeters

Maatwerk

29 april 2024

Plan was helemaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we gauw en prijzen waren betaalbaar voor de grootte van het project.

- Paulus Evers

Ging lekker snel

23 april 2024

Offertes gauw ontvangen van meerdere tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep conform gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was zeer zorgvuldig uitgewerkt.

- Nicole Dijkstra

Flexibel en betaalbaar

13 april 2024

We ontvingen een smaakvol plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg tevreden.

- Charlotte Janssen

Goed gesprek

12 april 2024

Fijn in het contact en een knap tarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Ilse van den Broek

Daadkracht en te betalen

31 maart 2024

Gauw actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is fantastisch mooi. De tarieven waren betaalbaar.

- Arjan Gerritsen

Vakman!

27 maart 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Tarief was ook aangenaam.

- Sharon van Dam

Uitgelichte architecten uit Leek

Professionals
/architect

MSW Bouwkundig Teken- & Adviesbureau

Brink 1
9331 AA Norg
Nederland

0592 373 996
http://www.msw-bouwadvies.nl/

Installatiebedrijf Venema BV

De Overzet 2
2B
9321 DB Peize

050 503 2576
http://www.ibv-venema.nl/