Architect Zevenhuizen

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Zevenhuizen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Zevenhuizen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Zevenhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Zevenhuizen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Zevenhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zevenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Niebert, Jonkersvaart en Nuis bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zevenhuizen

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Zevenhuizen? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Zevenhuizen te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zevenhuizen gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Zevenhuizen. Indien je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Zevenhuizen aan het juiste adres.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Zevenhuizen een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zevenhuizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zevenhuizen – Voor een unieke belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Zevenhuizen ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Zevenhuizen te gaan. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dan wordt er vaak een architect gezocht in Zevenhuizen die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Zevenhuizen is geen simpele opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen begeleiden. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Zevenhuizen. Zo is er doorlopend een architect te vinden om je project tot een aantrekkelijk einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Zevenhuizen naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zevenhuizen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Zevenhuizen van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Zevenhuizen in te huren. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zevenhuizen.

Nu interieurarchitect uit Zevenhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zevenhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zevenhuizen maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Zevenhuizen is betrekkelijk gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Zevenhuizen. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw plan.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zevenhuizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zevenhuizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zevenhuizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zevenhuizen – voor een mooiere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de goede persoon voor deze werkzaamheden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zevenhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zevenhuizen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en volledig vrijblijvend talloze offertes op.

Op deze manier kun je de tarieven van een architect uit Zevenhuizen gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de scherpste kosten geboden krijgt! Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zevenhuizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zevenhuizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zevenhuizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zevenhuizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zevenhuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zevenhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zevenhuizen

Competent

26 juli 2024

Eerlijk en vakkundig advies na snel ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was inzichtelijk en gestructureerd. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Martinus Timmermans

Mooie inrichting

16 juli 2024

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg fraai geworden. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Werkelijk een vakman. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we helemaal terug.

- Matthijs Hoekstra

Zeer goede communicatie

7 juli 2024

Communicatie was super en eigenlijk liep alles volkomen conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo fijn.

- Daniëlle Veenstra

De uitvoerende partij was prima

30 juni 2024

Goed plan voor de verbouwing, denken met je mee. De kosten waren doorzichtig en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je verbouwing begaan.

- Claudia de Groot

Betrouwbaar en snel

23 juni 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gepland.

- Jan Driessen

Onmiddellijk een klik

18 juni 2024

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als allereerste een aanbieding stuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met verschillende ludieke opties. De uiteindelijke kosten vielen ons ook nog alles mee.

- Vincent de Koning

Helemaal uitgewerkt

14 juni 2024

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we gauw en prijzen waren betaalbaar voor de grootte van het karwei.

- Björn van Leeuwen

Redelijke prijs voor subliem werk

6 juni 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Anna Bakker

Fatsoenlijk plan en degelijk uitgewerkt

25 mei 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een fraai projectplan ontvangen met meerdere specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Martine Sanders

Uitgelichte architecten uit Zevenhuizen

Bouwkundig teken- en uitvoeringsbureau Boonstra

Larikslaan 3
9363 JT Marum
Nederland

0594 646 600
http://www.bouwkundigtekenbureauboonstra.nl/

WHBI (Willem Haarsma Bouwidee)

Riesven 11
9302 EL Roden
Nederland

050 502 9300
http://www.whbi.nl/

Architektengroep Roderveld

Borglaan 1-B
9301 ZE Roden
Nederland

050 501 6371
http://www.roderveld.nl/