Architect Zevenhuizen

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Zevenhuizen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Zevenhuizen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Zevenhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Zevenhuizen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Zevenhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zevenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Niebert, Jonkersvaart en Nuis bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zevenhuizen

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Zevenhuizen? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Zevenhuizen te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zevenhuizen gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Zevenhuizen. Indien je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Zevenhuizen aan het juiste adres.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Zevenhuizen een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zevenhuizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zevenhuizen – Voor een unieke belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Zevenhuizen ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Zevenhuizen te gaan. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dan wordt er vaak een architect gezocht in Zevenhuizen die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Zevenhuizen is geen simpele opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen begeleiden. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Zevenhuizen. Zo is er doorlopend een architect te vinden om je project tot een aantrekkelijk einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Zevenhuizen naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zevenhuizen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Zevenhuizen van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Zevenhuizen in te huren. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zevenhuizen.

Nu interieurarchitect uit Zevenhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zevenhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zevenhuizen maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Zevenhuizen is betrekkelijk gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Zevenhuizen. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw plan.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zevenhuizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zevenhuizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zevenhuizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zevenhuizen – voor een mooiere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de goede persoon voor deze werkzaamheden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zevenhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zevenhuizen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en volledig vrijblijvend talloze offertes op.

Op deze manier kun je de tarieven van een architect uit Zevenhuizen gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de scherpste kosten geboden krijgt! Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zevenhuizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zevenhuizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zevenhuizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zevenhuizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zevenhuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zevenhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zevenhuizen

Gauw gegaan

26 februari 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is helemaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan verwacht en de tuin ziet er beeldschoon uit.

- Danny Wolters

Volledig uitgewerkt

21 februari 2024

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we vlug en kosten waren goedkoop voor de omvang van het karwei.

- Sjoerd Mulder

Interpretatie naar praktijk was voortreffelijk

10 februari 2024

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Jacqueline Martens

Alles waar we op hoopten

8 februari 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Lisette Groen

Gauw gegaan!

21 januari 2024

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO fraai geworden!

- Björn Bosman

Zeer goede communicatie

20 januari 2024

Communicatie was top en in feite liep alles volkomen volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo plezierig.

- Roy van Beek

Compleet ontzorgd

10 januari 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is erg mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Wouter Koster

Meerdere ontwerpen op maat

31 december 2023

We ontvingen meerdere ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Erg behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Maurice Driessen

Alles waar we op hoopten

27 december 2023

Onze droomtuin is uitstekend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan begrijpelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Angela de Jong

Uitgelichte architecten uit Zevenhuizen

Bouwkundig teken- en uitvoeringsbureau Boonstra

Larikslaan 3
9363 JT Marum
Nederland

0594 646 600
http://www.bouwkundigtekenbureauboonstra.nl/

WHBI (Willem Haarsma Bouwidee)

Riesven 11
9302 EL Roden
Nederland

050 502 9300
http://www.whbi.nl/

Architektengroep Roderveld

Borglaan 1-B
9301 ZE Roden
Nederland

050 501 6371
http://www.roderveld.nl/