Architect Leiden

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Leiden?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Leiden verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Leiden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Leiden gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Leiden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 62 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leiden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Benthuizen, Gelderswoude en Zoetermeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Leiden

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Leiden? Het vinden van de passende persoon is lang niet altijd eenvoudig. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Leiden. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Leiden gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Leiden. Indien je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Leiden aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Leiden beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je klus. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Leiden je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Leiden

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Leiden – Voor een bijzondere ondervinding

Wanneer er een architect in Leiden gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Leiden gezocht. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer deskundigheid in huis. De architect in Leiden zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Leiden nodig: de beste designers

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Leiden voor je kan realiseren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Leiden zal namelijk nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw plek zo goed mogelijk te maken. Hiernaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Leiden. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Leiden.

Nu interieurarchitect uit Leiden zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Leiden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Leiden maakt jouw leven mooier

Als je de binnenkant van je huis zo fraai mogelijk wilt maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat doorgaans vele malen beter wanneer je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Leiden is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Leiden straalt je pand een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Leiden.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Leiden?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Leiden‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Leiden – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Leiden. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren content mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Leiden houdt rekening met je specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Leiden om te kijken wat de opties zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Leiden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Leiden – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en echt vrijblijvend meerdere offertes op.

Op deze methode kun je de prijzen van een architect uit Leiden eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de scherpste kosten geboden krijgt! Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Leiden?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Leiden te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Leiden

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Leiden. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Leiden en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Leiden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Leiden

Prachtig werk voor een goede prijs

26 december 2021

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Blij mee.

- Marieke Koning

Vlot en bekwaam

22 december 2021

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en project waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Tom van Loon

Direct fijn gevoel

13 december 2021

Er werd erg fijn met ons meegedacht en de offerte zag er prima uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer doorslaggevend en daarom uiterst tevreden.

- Simon Martens

Concept is al zo mooi

9 december 2021

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! De inschikkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Jolanda Post

Offertes snel binnen

3 december 2021

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aanrader

- Remco van de Veen

Goed rekening gehouden

23 november 2021

Wat voor ons erg belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Eveline de Boer

Helemaal uitgewerkt

14 november 2021

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we gauw en prijzen waren goedkoop voor de grootte van het karwei.

- Kelly Vink

Zo geregeld

7 november 2021

Offertes gauw ontvangen van verschillende tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg uitgebreid uitgewerkt.

- Willem Kok

Plan was top, executie beter

1 november 2021

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. De kosten waren overduidelijk en eerlijk. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Bianca Mol

Uitgelichte architecten uit Leiden

Ideal Projects BV

Leidseweg 37
2252 LA Voorschoten
Nederland

071 562 3166
http://www.idealprojects.nl/

Ballieux Organic Architects

Apollolaan 116
2324 BT Leiden
Nederland

071 512 2959
http://www.organicarchitects.nl/

Van Daalen Architectuur Bna

Kokkelbank 33
2317 MB Leiden
Nederland

071 528 0956
http://www.vandaalenarchitectuur.com/