Architect Maassluis

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Maassluis?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Maassluis verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Maassluis – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Maassluis gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Maassluis
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maassluis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zwartewaal, Botlek Rotterdam en Rozenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Maassluis

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Maassluis? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Maassluis, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen een aantal architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Maassluis gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand heel belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Maassluis

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Maassluis – Voor een geweldige ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook veelvuldig een zelfstandig architect gezocht in Maassluis. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van jouw huis of pand een uniek ontwerp kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Maassluis die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Maassluis is geen simpele opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen bijstaan. Met ons netwerk in Maassluis hebben wij doorgaans wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is jouw karwei iedere keer tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Maassluis met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Maassluis nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Maassluis kan je ook adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Maassluis van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Maassluis is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Maassluis.

Nu interieurarchitect uit Maassluis zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Maassluis zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Maassluis maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je huis straks eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat grofweg vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Maassluis is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Maassluis straalt je huis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Maassluis.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Maassluis?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Maassluis‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Maassluis – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens behoorlijk onder handen nemen? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Maassluis. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Maassluis kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Maassluis om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Maassluis.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Maassluis – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Maassluis helder te krijgen is het doorgaans handig een offerte aan te vragen. Het helpt wanneer je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Maassluis iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijzen van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Maassluis?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Maassluis te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Maassluis

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Maassluis. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Maassluis en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Maassluis die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Maassluis

Mooi plan en lage kosten

18 april 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan gekregen. Snel geleverd en tegen een mooi tarief. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis wijzigingen zijn super gaaf geworden. Top!

- Matthijs Blom

Expert!

11 april 2024

Vakwerk en persoonlijke benadering tegen een eerlijke prijsstelling.

- Evelien Hendriks

Prachtige transformatie

2 april 2024

De decoratie van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare kosten. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Pieter Kramer

Fantastisch ontwerp

24 maart 2024

Concept was prachtig en hebben een mooi tarief ontvangen. Snel geschakeld hierover dus fijn.

- Nienke Prins

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

17 maart 2024

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Sabine Bosch

Vlot en capabel

9 maart 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Eigenlijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Nathalie van Doorn

Prachtig werk voor een goede prijs

8 maart 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Frank Huisman

Gauw gefixt!

29 februari 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt schitterend geworden!

- Remco Evers

Begaan en nieuwe ideeën

18 februari 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Susanne Sanders

Uitgelichte architecten uit Maassluis

Co Oudshoorn Architectuur

Bernissedijk 17
3238 BM Zwartewaal
Nederland

0181 750 304
http://www.architectuurenco.nl/

vanDaalen buiten – tuinontwerp

Doelstraat 62
3155 AJ Maasland
Nederland

06 10603078
http://www.vandaalenbuiten.nl/

Böhtlingk Architectenbureau

's-Herenstraat 40
3155 SK Maasland
Nederland

010 591 4807
http://www.bohtlingk.nl/