Architect Maastricht

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Maastricht?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Maastricht verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Maastricht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Maastricht gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Maastricht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maastricht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Berg En Terblijt, Bemelen en Sint Geertruid bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Maastricht

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Maastricht? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wanneer je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze site vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Maastricht te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Maastricht gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Maastricht. Indien je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Maastricht aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Maastricht beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor je klus. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Maastricht je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Maastricht

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Maastricht – Voor een bijzondere ervaring

Je kunt bovenop een architectenbureau in Maastricht ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Maastricht te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Maastricht die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Maastricht is geen makkelijke taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. We hebben immers een uitgebreid netwerk van architecten in Maastricht. Zo is er doorgaans een architect te vinden om jouw klus tot een fatsoenlijk einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Maastricht naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Maastricht nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer erg makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Maastricht zal immers exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Maastricht. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Maastricht.

Nu interieurarchitect uit Maastricht zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Maastricht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Maastricht maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zult vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Maastricht.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Maastricht?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Maastricht‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Maastricht – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je straks je tuin eens behoorlijk onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Maastricht zeer de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een geweldig resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Maastricht houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Maastricht om te kijken wat de opties zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Maastricht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Maastricht – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens enkele architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je meteen inzicht in de prijzen van een architect in Maastricht en kies je direct de beste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag meteen nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Maastricht?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Maastricht te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Maastricht

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Maastricht. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Maastricht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Maastricht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Maastricht

Vakman!

29 februari 2024

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Tarief was ook aangenaam.

- Martinus Verbeek

Super effectief

18 februari 2024

Ons kantoorgebouw is zeer effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Irene Gerritsen

Ging keurig in overleg

10 februari 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Heel fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Jolanda Smits

Schitterend ontwerp

7 februari 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de tarieven betrekkelijk laag. Snel geschakeld hierover dus fijn.

- Sharon Willems

Wel inrichting

22 januari 2024

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg mooi geworden. Ontzettend gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Sjoerd Bosman

Onmiddellijk een klik

14 januari 2024

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het was echt een hoop maatwerk en kwam met allerlei ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke tarieven vielen ons bovendien nog alles mee.

- Tom Verhoeven

Content

7 januari 2024

Wij kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. De offerte was scherp en we hadden vlug reacties.

- Pieter van Veen

Interpretatie naar praktijk was uitstekend

3 januari 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Erwin de Vries

Professional!

26 december 2023

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Prijs was ook aangenaam.

- Joris Huisman

Uitgelichte architecten uit Maastricht

Paque / Sophie

Rue Lucassen 4
4600 Petit Lanaye
België

+32 4 374 23 03
http://www.sophiepaque.eu/

G.J. Crousen Adviseur Bouwconstructies

Wilhelminastraat 44A
6245 AX Eijsden
Nederland

043 409 3560
http://www.crousen-ab.nl/

HC-architecten

Kuileneindestraat 16
6231 KG Meerssen
Nederland

043 601 5688
http://www.hc-architecten.nl/