Architect Oldenzaal

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Oldenzaal?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Oldenzaal verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Oldenzaal – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Oldenzaal gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Oldenzaal
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldenzaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Reutum, Agelo en Tilligte bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oldenzaal

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Oldenzaal? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Oldenzaal, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Oldenzaal te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oldenzaal gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Oldenzaal. Een architectenbureau in Oldenzaal heeft doorgaans een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Vaak heeft een architectenbureau in Oldenzaal meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Oldenzaal je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oldenzaal

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oldenzaal – Voor een geweldige ondervinding

Als er een architect in Oldenzaal gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Oldenzaal gezocht. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer ervaring in huis. De architect in Oldenzaal zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oldenzaal nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Oldenzaal kan je ook informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist als de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Oldenzaal in te vliegen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oldenzaal.

Nu interieurarchitect uit Oldenzaal zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oldenzaal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oldenzaal maakt jouw leven mooier

Als je de binnenkant van je huis zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het resultaat meestal vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Oldenzaal is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Oldenzaal in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oldenzaal.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oldenzaal?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oldenzaal‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oldenzaal – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je binnenkort je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Oldenzaal absoluut de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een geweldig resultaat waar je nog vele jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Oldenzaal houdt rekening met jouw specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Oldenzaal om te kijken wat de opties zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oldenzaal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oldenzaal – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de prijzen van een architect uit Oldenzaal makkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste tarieven geboden krijgt! Als de informatie die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oldenzaal?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oldenzaal te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oldenzaal

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oldenzaal. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oldenzaal en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oldenzaal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oldenzaal

Vlot georganiseerd!

12 juli 2024

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Wilhelmus Bakker

Onmiddellijk een klik

3 juli 2024

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als allereerste een aanbod stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Dirk Verhoeven

Vlot georganiseerd!

26 juni 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Stefan Evers

Een ontwerp op maat

15 juni 2024

We ontvingen verschillende ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd kritisch naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Bastiaan Prins

Mooi project en lage prijzen

8 juni 2024

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan gekregen. Snel geleverd en tegen een mooi tarief. De nieuwe vloer en bijpassende inrichting wijzigingen zijn zeer gaaf geworden. Top!

- Thijs van der Meer

Fantastisch ontwerp

6 juni 2024

Het opgeleverde project was doordacht en de tarieven relatief laag. Vlot geschakeld hierover dus aangenaam.

- Jolanda Janssen

Diverse ontwerpen op maat

29 mei 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Onwijs behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Michel Dijkstra

De afhandeling was geweldig

22 mei 2024

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af echter geweldig veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Martine de Leeuw

Vlot en bekwaam

14 mei 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Echt super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Cindy Smit

Uitgelichte architecten uit Oldenzaal

Leferink Architecten BNA B.V.

Kleibultweg 35
7575 BM Oldenzaal
Nederland

0541 358 260
http://www.leferinkarchitecten.nl/

Schaepers Bouwontwerp & Advies

Alleeweg 64
7573 EK Oldenzaal
Nederland

0541 663 206
http://www.schaepers.nl/

Trust bouwmanagement

Andoorn 47
7577 AX Oldenzaal
Nederland

06 51422265
http://www.trustbouwmanagement.nl/