Architect Agelo

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Agelo?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Agelo verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Agelo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Agelo gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Agelo
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Agelo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Reutum, Nutter en Oud Ootmarsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Agelo

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Agelo? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een goede architect in Agelo, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen een aantal architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Agelo gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Agelo. Een architectenbureau in Agelo heeft over het algemeen enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Agelo beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor jouw project. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Agelo je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Agelo

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Agelo – Voor een unieke ervaring

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Agelo gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en specialisme. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Agelo nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer zeer eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Agelo zal immers precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw plek zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Agelo beslist de beste beslissing. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Agelo hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Agelo.

Nu interieurarchitect uit Agelo zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Agelo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Agelo maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je pand straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect meestal vele malen beter als je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Agelo is dikwijls gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Agelo in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Agelo.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Agelo?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Agelo‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Agelo – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Agelo. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een verblindend resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Agelo kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Agelo of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Agelo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Agelo – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en volkomen vrijblijvend meerdere offertes op.

Op deze manier kun je de tarieven van een architect uit Agelo eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste prijzen geboden krijgt! Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Agelo?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Agelo te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Agelo

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Agelo. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Agelo en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Agelo die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Agelo

Meteen een klik

21 mei 2024

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbod stuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met tal van ludieke opties. De uiteindelijke onkosten vielen ons bovendien nog alles mee.

- Rutger Evers

Artistiek en niet duur

17 mei 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Erg content.

- Hanneke van der Meer

Daadkracht en te betalen

10 mei 2024

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is vreselijk mooi geworden. De tarieven waren betaalbaar.

- Caroline van Vliet

Ziet er opnieuw netjes uit

3 mei 2024

De inrichting van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was waardevol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarin rekening houdende met onze wensen. We werden gedurende de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Niels van Veen

Ziet er weer keurig uit

21 april 2024

Ons pand was wel weer aan een verfrissend uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt heel soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen fantastisch.

- Marjolein van de Ven

Een concept op maat

19 april 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd grondig naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Onwijs behulpzaam en met enthousiasme hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Suzanne Groen

Onmiddellijk fijne klik

10 april 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als eerste een offerte stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met allerlei ludieke opties. De uiteindelijke onkosten vielen ons ook nog alles mee.

- Marleen Schouten

Redelijke prijs voor uitmuntend werk

4 april 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Guido Smits

Professioneel

24 maart 2024

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer fundamenteel is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Cornelis Kuiper

Uitgelichte architecten uit Agelo

Bouwkundig tekenbureau – MAX3D!

Kapelstraat 25
7631 BP Ootmarsum
Nederland

06 55176238
http://www.max3d.nl/

Borgerink Groendesign

Ootmarsumsestraat 133
7634 PN Tilligte
Nederland

0541 725 005
http://www.borgerinkgroendesign.nl/

Leferink Architecten BNA B.V.

Kleibultweg 35
7575 BM Oldenzaal
Nederland

0541 358 260
http://www.leferinkarchitecten.nl/