Architect Putten

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Putten?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Putten verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Putten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Putten gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Putten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Putten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nijkerk, Ermelo en Harderwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Putten

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Putten? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de passende kandidaat te kiezen.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Putten. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Putten gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Putten. Een architectenbureau in Putten heeft doorgaans een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Putten beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je klus. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Putten

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Putten – Voor een geweldige ondervinding

Indien er een architect in Putten gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en vakkundigheid. De architect in Putten zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Putten nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Putten van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Putten van waarde zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op je specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Putten.

Nu interieurarchitect uit Putten zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Putten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Putten maakt jouw leven mooier

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Via deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zult vinden. Als je een aanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je project.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Putten.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Putten?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Putten‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Putten – voor een knappere tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de kundige persoon voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een professionele tuinarchitect in Putten in aanraking komen. Als je de goede stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Putten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Putten – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het meestal een heel goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Putten iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Putten?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Putten te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Putten

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Putten. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Putten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Putten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Putten

Alles waar we op hoopten

16 mei 2023

Onze droomtuin is prachtig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan begrijpelijk. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Remco Scholten

Ziet er weer keurig uit

10 mei 2023

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarbinnen rekening houdende met onze wensen. We werden tijdens de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Pascal de Graaf

Tevreden

1 mei 2023

We kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. De offerte was scherp plus wij hadden vlot reacties.

- Rutger Hofman

Uitvoerig projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

26 april 2023

Na de offertes mooi project plan gekregen. Vlug ook en tegen een prima prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Jacob de Bruin

Tuin ziet er weer super uit

16 april 2023

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een aantrekkelijk projectplan ontvangen met talloze persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- Marianne de Wit

Competent

12 april 2023

Oprecht en vakkundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was helder en gestructureerd. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Sander Smeets

Interpretatie naar praktijk was prachtig

9 april 2023

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Jelle Wolters

Zeer goede communicatie

2 april 2023

Communicatie was super en eigenlijk liep alles volkomen volgens de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo fijn.

- Wouter van der Horst

Fijn rekening gehouden

23 maart 2023

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Zeer fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Irene Mulder

Uitgelichte architecten uit Putten

EEvolv3D

Vollenhovemeen 25
3844 NC Harderwijk
Nederland

06 47005644
http://www.eevolv3d.nl/

Petro Bouwkundig Tekenwerk en Ontwerp

Beneluxlaan 188
3844 AP Harderwijk
Nederland

06 11094059
http://petro-bouwtekeningen.nl/

René Smit Architecten BNA

Teylingen 54
3894 AG Zeewolde
Nederland

036 848 2640
http://www.renesmitarchitecten.nl/