Architect Renkum

Ben jij opzoek naar een betaalbare architect in Renkum die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Renkum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Renkum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Renkum gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Renkum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Renkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wolfheze, Heelsum en Homoet bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Renkum

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Renkum? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een goede architect in Renkum, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Renkum te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Renkum gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Hiernaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Renkum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Renkum – Voor een unieke ondervinding

Je kunt behalve een architectenbureau in Renkum ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Renkum te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van jouw huis of pand een zeldzaam ontwerp kan maken? Dit is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Renkum die echt autonoom met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Renkum is geen simpele opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. Met ons netwerk in Renkum hebben wij constant wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is jouw project over het algemeen tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Renkum met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Renkum nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Renkum voor je kan verwezenlijken. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Renkum zal immers nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Renkum zeker de beste beslissing. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een prof over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Renkum.

Nu interieurarchitect uit Renkum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Renkum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Renkum maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenkant van je woning zo mooi mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit indien je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Renkum is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Renkum straalt je woonhuis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Renkum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Renkum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Renkum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Renkum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het grote aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een geschikte tuinarchitect in Renkum in aanraking komen. Als je de goede stappen volgt, kom je vlug verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Renkum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Renkum – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het over het algemeen een ontzettend goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Renkum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Renkum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Renkum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Renkum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Renkum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Renkum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Renkum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Renkum

Klantgericht

22 maart 2023

Erg professionele maar klantvriendelijke aanpak door de betreffende binnenhuisarchitect. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Ronald de Jonge

Competent

16 maart 2023

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was begrijpelijk en gestructureerd. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Jessica Postma

Content

7 maart 2023

We kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Verder waren de offertes scherp en vlug binnen.

- Nicole de Ruiter

Zeer doeltreffend

28 februari 2023

Ons kantoorgebouw is heel effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitmuntend.

- Yvonne Driessen

Content met inrichting

23 februari 2023

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. Ontzettend tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Oprecht een vakman. Komen beslist terug bij nieuwe plannen.

- Martin Kok

Ziet er opnieuw keurig uit

12 februari 2023

Ons pand was wel weer aan een verfrissend uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt erg soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen geweldig.

- Anita van der Meer

Begaan en nieuwe ideeën

8 februari 2023

Buitengewoon maar ze bestaan nog, architecten die werkelijk luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Petronella Brouwer

Volledig uitgewerkt

29 januari 2023

Prijzen waren correct en het plan was compleet maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Robin van de Velden

De uitvoerende partij was eersteklas

28 januari 2023

Grondig project voor de verbouwing, denken met je mee. De tarieven waren overduidelijk en eerlijk. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Bram Bosman

Uitgelichte architecten uit Renkum

Maartje Kaper Architecte BNA

Ploegakker 4
6846 KN Arnhem
Nederland

026 370 4080
http://www.maartjekaperarchitecte.nl/

BouwNext

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
Nederland

0318 698 435
http://www.bouwnext.nl/

Studio Kees Marcelis

Benedendorpsweg 188
6862 WS Oosterbeek
Nederland

026 445 1085
http://keesmarcelis.nl/