Architect Heelsum

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Heelsum?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Heelsum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Heelsum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Heelsum gezocht?

Een architect in Heelsum vinden

Architect Heelsum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heelsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wolfheze, Renkum en Doorwerth bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Heelsum

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Heelsum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een goede architect in Heelsum, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Heelsum gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te realiseren. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Heelsum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Heelsum – Voor een bijzondere belevenis

Als er een architect in Heelsum gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Heelsum gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in Heelsum zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Heelsum nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer zeer makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Heelsum weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Tevens is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Heelsum. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Heelsum.

Nu interieurarchitect uit Heelsum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Heelsum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Heelsum maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenzijde van je huis zo mooi mogelijk gaat maken dan kun je simpelweg zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit indien je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Heelsum is vaak gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Heelsum straalt je pand een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Heelsum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heelsum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heelsum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Heelsum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een deskundige tuinarchitect in Heelsum in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je snel verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Heelsum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Heelsum – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en volledig vrijblijvend sommige offertes op.

Zo krijg je snel inzicht in de tarieven van een architect in Heelsum en kies je gelijk de voornaamste architect uit. Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag direct nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Heelsum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Heelsum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Heelsum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Heelsum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Heelsum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Heelsum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Heelsum

Weer volkomen opgefrist

6 september 2023

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarin rekening houdende met onze behoeften. We werden gedurende de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Susanne van den Broek

Maatwerk

27 augustus 2023

Prijzen waren gepast en het plan was compleet maatwerk. Zeer onder de indruk van Architectenkaart.

- Anita van de Velden

Ging lekker vlot

21 augustus 2023

Offertes gauw ontvangen van een aantal tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was zeer gedetailleerd uitgewerkt.

- Pascal Molenaar

Onmiddellijk goed gevoel

13 augustus 2023

Vanaf het allereerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we allerlei mogelijkheden. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer doorslaggevend en daarom zeer tevreden.

- Sjoerd van Dijk

Fraai ontwerp

7 augustus 2023

Concept was subliem en hebben een mooi tarief ontvangen. Gauw geschakeld hierover dus fijn.

- Wouter Koster

Erg efficiënt proces

4 augustus 2023

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het proces af echter zeer veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Ellen Kramer

Klantgericht

29 juli 2023

Buitengemeen professionele maar klantvriendelijke aanpak door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was keurig en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- Jacoba van Wijk

Klantvriendelijk

17 juli 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was proper en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Dave Huisman

Super klantvriendelijk

11 juli 2023

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Jacqueline de Lange

Uitgelichte architecten uit Heelsum

Peer Groep B.V.

Smidsstraat 8
6662 DR Elst
Nederland

0481 353 798
http://www.peergroep.com/

Maartje Kaper Architecte BNA

Ploegakker 4
6846 KN Arnhem
Nederland

026 370 4080
http://www.maartjekaperarchitecte.nl/

BouwNext

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
Nederland

0318 698 435
http://www.bouwnext.nl/