Architect Homoet

Behoefte aan een ijzersterke architect in Homoet die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Homoet verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Homoet – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Homoet gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Homoet
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Homoet, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Heelsum, Renkum en Doorwerth bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Homoet

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Homoet? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd eenvoudig. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Homoet. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Homoet wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Homoet gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Homoet. Een architectenbureau in Homoet heeft altijd een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Homoet beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor je klus. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het denkbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Homoet

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Homoet – Voor een geweldige ervaring

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer expertise in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Homoet nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Homoet kan je bovendien informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Vooral wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Homoet van belang zijn. Een interieurarchitect in Homoet is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Homoet.

Nu interieurarchitect uit Homoet zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Homoet zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Homoet maakt jouw leven beter

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Homoet is betrekkelijk gemakkelijk via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Homoet. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die exact aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Zij kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Homoet.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Homoet?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Homoet‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Homoet – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Homoet helemaal de moeite waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren content mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Homoet kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Homoet of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Homoet.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Homoet – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Homoet scherp te krijgen is het meestal handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Homoet iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Homoet?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Homoet te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Homoet

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Homoet. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Homoet en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Homoet die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Homoet

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

18 mei 2024

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Mirjam Smeets

Meteen prettige klik

17 mei 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als eerste een prijsopgave stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het was echt een hoop maatwerk en kwam met tal van ludieke opties. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Catharina Verbeek

Content met inrichting

4 mei 2024

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg smaakvol geworden. Ontzettend tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een vakman. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Michiel van Leeuwen

Voelde meteen prima

28 april 2024

Vanaf het allereerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we aanvullende mogelijkheden. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook netjes nagekomen. Enorm prettig!

- Cornelia van de Wal

Super klantvriendelijk

23 april 2024

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, expertise en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de tarieven ons erg mee.

- Edwin de Bruin

Betaalbare kwaliteit

14 april 2024

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is geweldig mooi geworden. Geld technisch prima.

- Brenda Vos

Zo prima voor de klant

6 april 2024

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Ruud Evers

Fantastisch concept

2 april 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Het contact verliep snel.

- Johannes Kuijpers

Volledig uitgewerkt

27 maart 2024

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we gauw en prijzen waren betaalbaar voor de omvang van het karwei.

- Roy Dekker

Uitgelichte architecten uit Homoet

Peer Groep B.V.

Smidsstraat 8
6662 DR Elst
Nederland

0481 353 798
http://www.peergroep.com/

Centraal Bureau Bouwbegeleiding

Leidenweg 70
6843 LD Arnhem
Nederland

026 386 8600
http://www.cbbarnhem.nl/

Pouderoyen Compagnons

Sint Stevenskerkhof 2
6511 VZ Nijmegen
Nederland

024 322 4579
http://www.pouderoyen.nl/