Architect Slijk Ewijk

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Slijk Ewijk?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Slijk Ewijk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Slijk Ewijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Slijk Ewijk gezocht?

Een architect in Slijk Ewijk vinden

Architect Slijk Ewijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Slijk Ewijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Heelsum, Renkum en Doorwerth bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Slijk Ewijk

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Slijk Ewijk? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Slijk Ewijk, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Slijk Ewijk te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Slijk Ewijk gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Bovendien is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Slijk Ewijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Slijk Ewijk – Voor een unieke ervaring

Het is belangrijk dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer deskundigheid in huis. De architect in Slijk Ewijk zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Slijk Ewijk nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Slijk Ewijk van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Juist als de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Slijk Ewijk in te vliegen. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Slijk Ewijk.

Nu interieurarchitect uit Slijk Ewijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Slijk Ewijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Slijk Ewijk maakt jouw leven beter

Indien je de binnenkant van je woonhuis zo aantrekkelijk mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit als je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Slijk Ewijk is veelal gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Slijk Ewijk in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Slijk Ewijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Slijk Ewijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Slijk Ewijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Slijk Ewijk – voor een knappere tuin

Vind je het lastig om een professionele tuinarchitect in Slijk Ewijk te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte professional voor deze werkzaamheden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Slijk Ewijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Slijk Ewijk – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en helemaal vrijblijvend sommige offertes op.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de kosten van een architect in Slijk Ewijk en kies je direct de allerbeste architect uit. Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag nu nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Slijk Ewijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Slijk Ewijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Slijk Ewijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Slijk Ewijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Slijk Ewijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Slijk Ewijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Slijk Ewijk

Betaalbare bekwaamheid

4 september 2023

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is geweldig mooi. Kosten technisch prima.

- Steven Kuijpers

Professioneel

1 september 2023

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was bekwaam opgesteld.

- Martinus Willemsen

Compleet ontzorgd

26 augustus 2023

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook toonbeeld materialen meegenomen, echt top! Prima geregeld dus!

- Kelly Veenstra

Ging lekker vlot

16 augustus 2023

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is totaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er betoverend uit.

- Johanna Vermeulen

Redelijke prijs voor subliem werk

7 augustus 2023

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een prima plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Astrid van de Velde

Erg bruikbaar proces

1 augustus 2023

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het traject af en zeer veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Wilhelmus de Haan

Meteen fijne klik

26 juli 2023

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als allereerste een aanbod stuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Matthijs Bakker

Fijn op de hoogte gehouden

20 juli 2023

Soepel in het contact en een aantrekkelijk tarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Simone Maas

Vlot ontvangst offertes

13 juli 2023

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete project was daarna vlug binnen. Aanrader

- Paulus Kok

Uitgelichte architecten uit Slijk Ewijk

Peer Groep B.V.

Smidsstraat 8
6662 DR Elst
Nederland

0481 353 798
http://www.peergroep.com/

Centraal Bureau Bouwbegeleiding

Leidenweg 70
6843 LD Arnhem
Nederland

026 386 8600
http://www.cbbarnhem.nl/

Pouderoyen Compagnons

Sint Stevenskerkhof 2
6511 VZ Nijmegen
Nederland

024 322 4579
http://www.pouderoyen.nl/