Architect Schinnen

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Schinnen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Schinnen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Schinnen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Schinnen gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Schinnen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schinnen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bingelrade, Doenrade en Amstenrade bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Schinnen

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Schinnen? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Schinnen, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen verscheidene architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Schinnen gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Schinnen. Een architectenbureau in Schinnen heeft grofweg meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Schinnen beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor je project. Daarnaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Schinnen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Schinnen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Schinnen – Voor een geweldige belevenis

Als er een architect in Schinnen gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en vakkundigheid. De architect in Schinnen zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Schinnen nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Schinnen zal namelijk nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om jouw plek zo goed mogelijk te maken. Daarnaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Schinnen. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een professional over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Schinnen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Schinnen.

Nu interieurarchitect uit Schinnen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Schinnen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Schinnen maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenkant van je woning zo mooi mogelijk wilt maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect gemiddeld vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Schinnen is vaak gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Schinnen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Schinnen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Schinnen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Schinnen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Schinnen – voor een mooiere tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het behoorlijke aanbod de juiste specialist te vinden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Schinnen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Schinnen – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het meestal een ontzettend goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Schinnen bepaalde werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Schinnen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Schinnen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Schinnen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Schinnen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Schinnen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Schinnen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Schinnen

Prachtige transformatie

17 april 2024

De aankleding van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare tarieven. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Mirjam Dekker

Vakbekwaam

8 april 2024

Eerlijk en vakkundig advies na vlot ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was glashelder en gestructureerd. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Johannes van de Velde

De uitvoerende partij was geweldig

3 april 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Nathalie Hofman

Meteen een klik

29 maart 2024

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Jasper van de Berg

Vakman!

20 maart 2024

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook lekker.

- Nienke Maas

Meteen goede klik

15 maart 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als allereerste een prijsopgave stuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe opties. De uiteindelijke tarieven vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Nienke Schipper

Enorm functioneel

7 maart 2024

Ons kantoorgebouw is zeer effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is voortreffelijk.

- Antonius Visser

Hele goede communicatie

1 maart 2024

Communicatie was top en feitelijk liep alles helemaal conform de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo prettig.

- Manon Molenaar

De uitvoerende partij was eersteklas

23 februari 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. De prijzen waren doorzichtig en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Judith Schipper

Uitgelichte architecten uit Schinnen

Architectuur Egon Starren

Putstraat 73
6131 HK Sittard
Nederland

046 451 2695
http://www.architectuuregonstarren.nl/

Storms BV

Stationstraat 190
6361 BH Nuth
Nederland

045 524 1842
http://www.adv-storms.nl/

FACT domotica

Tulpstraat 16
6361 JC Nuth
Nederland

06 43803545
https://domotica.business.site/