Architect Veldhoven

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Veldhoven?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Veldhoven verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Veldhoven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Veldhoven gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Veldhoven
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Veldhoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oirschot, Son en Best bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Veldhoven

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Veldhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Op deze site vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Veldhoven te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Veldhoven gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Hiernaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Veldhoven

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Veldhoven – Voor een unieke ondervinding

Wanneer er een architect in Veldhoven gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Veldhoven nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer zeer eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Veldhoven zal immers precies weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je ruimte zo goed mogelijk te maken. Ook is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Veldhoven. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Veldhoven hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Veldhoven.

Nu interieurarchitect uit Veldhoven zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Veldhoven zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Veldhoven maakt jouw leven beter

Als je de binnenzijde van je woning zo smaakvol mogelijk wilt maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect doorgaans vele malen beter als je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Veldhoven is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Veldhoven straalt je huis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Veldhoven.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Veldhoven?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Veldhoven‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Veldhoven – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het uitdagend om een kundige tuinarchitect in Veldhoven te vinden? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de juiste persoon voor deze werkzaamheden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de correcte stappen volgt, kom je snel verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Veldhoven.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Veldhoven – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het over het algemeen een heel goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Veldhoven specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Je bespaart simpel tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Veldhoven?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Veldhoven te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Veldhoven

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Veldhoven. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Veldhoven en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Veldhoven die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Veldhoven

Ging netjes in overleg

27 februari 2024

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Enorm fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Maarten Smit

De begeleiding was geweldig

21 februari 2024

Wij hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af maar zeer veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Ellen de Bruijn

Vakbekwaam

13 februari 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was inzichtelijk en gestructureerd. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Sanne van der Laan

Klantgericht

8 februari 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Marleen Boer

Formidabel ontwerp

22 januari 2024

Concept was prachtig en hebben een mooi tarief ontvangen. Het contact verliep vlot.

- Adrianus de Haan

Tuin ziet er weer fantastisch uit

17 januari 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlot aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Marijke Willems

Competent

12 januari 2024

Eerlijk en deskundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was helder en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Wendy van den Bosch

Afspraken worden nagekomen

1 januari 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden top nagekomen en nette prijs. Werden vlug gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Hendrikus de Jonge

Gauw gefixt!

26 december 2023

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt mooi geworden!

- Kim van der Linden

Uitgelichte architecten uit Veldhoven

VeriCon Ingenieurs BV

De Plank 100
5504 ED Veldhoven
Nederland

040 295 4200
http://www.vericon.nl/

EIKplan architecten BNA

Gareel 5
5502 SB Veldhoven
Nederland

040 293 8400
http://www.eikplan.nl/

Alles over Groenbeheer

De Run 8215
5504 EM Veldhoven
Nederland

0497 534 044
http://www.allesovergroenbeheer.nl/