Architect Akmarijp

Behoefte aan een professionele architect uit Akmarijp die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Akmarijp verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Akmarijp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Akmarijp gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Akmarijp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Akmarijp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Terkaple, Boornzwaag en Goingarijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Akmarijp

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Akmarijp? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de competente professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Akmarijp. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Akmarijp wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Akmarijp gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Daarbuiten is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te realiseren. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Akmarijp

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Akmarijp – Voor een geweldige belevenis

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer ervaring in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Akmarijp nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Akmarijp van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Akmarijp in te huren. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op je specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Akmarijp.

Nu interieurarchitect uit Akmarijp zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Akmarijp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Akmarijp maakt jouw leven beter

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Akmarijp is betrekkelijk eenvoudig via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Akmarijp. Wanneer je een offerteaanvraag invult, helpt het als je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Akmarijp.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Akmarijp?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Akmarijp‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Akmarijp – voor een mooiere tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het omvangrijke aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een professionele tuinarchitect in Akmarijp in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je gauw verder.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Akmarijp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Akmarijp – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je meteen inzicht in de prijzen van een architect in Akmarijp en kies je meteen de voornaamste architect uit. Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Akmarijp?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Akmarijp te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Akmarijp

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Akmarijp. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Akmarijp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Akmarijp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Akmarijp

Fijn rekening gehouden

20 mei 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Pieter van Veen

Schappelijke prijs voor prachtig werk

14 mei 2024

De wensen doorspreken volgde vlot na de offerte. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een mooi plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Rogier Postma

Onmiddellijk een klik

4 mei 2024

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbieding stuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met verschillende ludieke opties. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Michael Smit

Ziet er weer keurig uit

2 mei 2024

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze voorkeuren. We werden gedurende de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Kelly van Vliet

Vertaling naar praktijk was uitstekend

24 april 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Paul Jansen

Helemaal uitgewerkt

13 april 2024

Prijzen waren netjes en het plan was helemaal maatwerk. Zeer onder de indruk van Architectenkaart.

- Nicolaas Janssen

Daadkracht en te betalen

9 april 2024

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is vreselijk mooi geworden. Kosten technisch prima.

- Annemieke Wolters

Redelijke prijs voor uitmuntend werk

31 maart 2024

De wensen doorspreken volgde vlug na de offerte. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Blij mee.

- Ruben van den Heuvel

Maatwerk

23 maart 2024

Plan was helemaal uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we snel en kosten waren betaalbaar voor de grootte van het project.

- Martin Peeters

Uitgelichte architecten uit Akmarijp

rein feenstra interieurarchitectuur

Goutumerdyk 6
9084 AE Goutum
Nederland

06 53496291
http://www.reinfeenstra.nl/

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/

KAT Architecten B.V.

Suupmarkt 21
8601 BD Sneek
Nederland

0515 433 030
http://www.kat-architecten.nl/