Architect Broek

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Broek?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Broek verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Broek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Broek gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Broek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Broek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Terkaple, Akmarijp en Boornzwaag bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Broek

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Broek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Op deze website vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Broek te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Broek gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Broek. Wanneer je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Broek aan het juiste adres.

Meestal heeft een architectenbureau in Broek meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Broek

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Broek – Voor een unieke ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandige architect gezocht in Broek. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je vaak net wat specifieker. Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Broek die echt autonoom met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Broek is geen eenvoudige opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen helpen. Dankzij ons netwerk in Broek hebben wij steevast wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er doorlopend een architect te vinden om jouw karwei tot een aantrekkelijk einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Broek naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Broek nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Broek kan je in ieder geval adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist als de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Broek in te vliegen. Een interieurarchitect in Broek is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Broek.

Nu interieurarchitect uit Broek zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Broek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Broek maakt jouw leven beter

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Broek is betrekkelijk eenvoudig dankzij een aantal stappen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Daarbuiten is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Broek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Broek.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Broek?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Broek‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Broek – voor een knappere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens doortastend onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Broek. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een verblindend resultaat waar je nog veel jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Broek houdt rekening met je specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Broek om te kijken wat de opties zijn. Het zou je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Broek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Broek – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijsstelling van een architect in Broek helder te krijgen is het over het algemeen goed een offerte aan te vragen. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Broek specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Broek?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Broek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Broek

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Broek. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Broek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Broek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Broek

Uitvoerig projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

17 juli 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan ontvangen. Vlug ook en tegen een mooie prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis wijzigingen zijn geweldig gaaf geworden. Top!

- Chantal Peeters

Competent

7 juli 2024

Oprecht en deskundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was helder en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Antonius van der Horst

Vakkundig

2 juli 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Glashelder en duidelijk projectplan ontvangen. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Remco Bakker

Helemaal ontzorgd

23 juni 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook voorbeeld materialen meegenomen, echt top! Prima geregeld dus!

- Elizabeth Sanders

Gauw en tevreden

17 juni 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Eigenlijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Tim Peters

Erg klantvriendelijk

9 juni 2024

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, secuur, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Jacob van de Velde

Flexibel en betaalbaar

1 juni 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Annemarie Post

Smaakvol project en lage kosten

30 mei 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Snel geleverd en tegen een mooi tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Inge Driessen

Ontwerp is al zo mooi

23 mei 2024

Nu al zo tevreden met onze ontvangen ontwerpen. De inschikkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Frank Prins

Uitgelichte architecten uit Broek

rein feenstra interieurarchitectuur

Goutumerdyk 6
9084 AE Goutum
Nederland

06 53496291
http://www.reinfeenstra.nl/

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/

Bouwkundigburo Kampen

Wilhelminastraat 48
8561 AD Balk
Nederland

0514 604 287
http://www.bouwkundigburokampen.nl/