Architect Legemeer

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Legemeer?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Legemeer verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Legemeer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Legemeer gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Legemeer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Legemeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Dijken, Boornzwaag en Teroele bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Legemeer

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Legemeer? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd makkelijk. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Legemeer. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Legemeer gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Daarnaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand erg belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Legemeer

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Legemeer – Voor een geweldige ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Legemeer ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Legemeer te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Legemeer die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Legemeer is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. Dankzij ons netwerk in Legemeer hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er altijd een architect te vinden om jouw project tot een fijn einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Legemeer met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Legemeer nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Legemeer zal namelijk precies weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je ruimte zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Legemeer zeker de beste optie. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Legemeer hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Legemeer.

Nu interieurarchitect uit Legemeer zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Legemeer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Legemeer maakt jouw leven mooier

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Door deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zult vinden. Als je een aanvraag invult, helpt het als je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Zij kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Legemeer.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Legemeer?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Legemeer‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Legemeer – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de goede persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een deskundige tuinarchitect in Legemeer in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Legemeer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Legemeer – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je snel inzicht in de tarieven van een architect in Legemeer en kies je meteen de beste architect uit. Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Legemeer?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Legemeer te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Legemeer

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Legemeer. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Legemeer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Legemeer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Legemeer

Geheel goed opgeleverd

25 mei 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Super georganiseerd!

- Jelle Mol

De begeleiding was prima

20 mei 2024

Wij hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af maar erg veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Mariska de Bruijn

Creatieve oplossingen

17 mei 2024

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Johan Prins

Fatsoenlijk rekening gehouden

8 mei 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Heel fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Marijke van de Veen

Uitgebreid projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

2 mei 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Gauw ook en tegen een nette prijs. De nieuwe vloer en bijpassende inrichting aanpassingen zijn heel gaaf geworden. Prachtig!

- Adrianus Hendriks

Boven verwachting

26 april 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Robin Bakker

Alles waar we op hoopten

18 april 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Esther Blom

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

10 april 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Judith Bakker

Grote expertise maar betaalbaar

4 april 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was erg fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Martin Bosman

Uitgelichte architecten uit Legemeer

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/

Bloemendaal Techniek

Doumastate 13
8525 HA Langweer
Nederland

06 51817856
http://bloemendaaltechniek.nl/

KAT Architecten B.V.

Suupmarkt 21
8601 BD Sneek
Nederland

0515 433 030
http://www.kat-architecten.nl/