Architect Dijken

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Dijken?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Dijken verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Dijken – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Dijken gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Dijken
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dijken, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Boornzwaag, Legemeer en Teroele bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Dijken

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Dijken? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Dijken gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Dijken. Een architectenbureau in Dijken heeft grofweg enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Dijken meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Dijken

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Dijken – Voor een bijzondere ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Dijken ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Dijken te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van jouw huis of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Dijken die compleet onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Door ons netwerk in Dijken hebben wij doorgaans wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je project iedere keer tot een goed einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Dijken naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Dijken nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Dijken van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Dijken in te schakelen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Dijken.

Nu interieurarchitect uit Dijken zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Dijken zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Dijken maakt jouw leven mooier

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Via deze stappen weet je zeker dat je een goede partij kunt vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bovendien is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Dijken. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Dijken.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Dijken?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Dijken‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Dijken – voor een mooiere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het forse aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een kundige tuinarchitect in Dijken in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Dijken.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Dijken – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het doorgaans een zeer goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Indien een architect uit Dijken specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag meteen nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Dijken?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Dijken te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Dijken

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Dijken. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Dijken en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Dijken die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Dijken

Ging zorgvuldig in overleg

4 september 2023

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Heel fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Adriana Huisman

Een opzet op maat

1 september 2023

We ontvingen gevariëerde schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd kritisch naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Roy Gerritsen

Echt klantvriendelijk en verfrissend

24 augustus 2023

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie erkentelijk.

- Gerardus Verhoeven

Weer compleet opgefrist

16 augustus 2023

Ons pand was wel weer aan een verfrissend uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt heel soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen top.

- Bart Peters

Begaan en nieuwe ideeën

8 augustus 2023

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie erkentelijk.

- Sjoerd Verhoeven

Goed plan en klasse uitgewerkt

2 augustus 2023

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met diverse specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Ellen Sanders

Gunstig plan en lage kosten

29 juli 2023

Na de offertes prima project plan gekregen. Snel ook en tegen een nette prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk aanpassingen zijn zeer gaaf geworden. Prachtig!

- Jeroen Hermans

Ging lekker vlot

18 juli 2023

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is compleet gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er beeldschoon uit.

- Jeffrey van Vliet

Afspraken worden nagekomen

11 juli 2023

Prijs, aflevering en afspraken waren allen in orde. Er was gauw persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart bedankt!

- Jelle Driessen

Uitgelichte architecten uit Dijken

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/

Bloemendaal Techniek

Doumastate 13
8525 HA Langweer
Nederland

06 51817856
http://bloemendaaltechniek.nl/

KAT Architecten B.V.

Suupmarkt 21
8601 BD Sneek
Nederland

0515 433 030
http://www.kat-architecten.nl/